Diane von Furstenberg H&M Home

SPREK 75-ÅRING: Designer Diane von Furstenberg er kjent for sine ikoniske dyreprint og de er en selvsagt del av den nye, rimelige interiørkolleksjonen hun har laget i samarbeid med H&M Home.

© Produsenten

Diane von Furstenberg til folket

Den nye interiørkolleksjonen Diane von Furstenberg X H&M Home lanseres fredag 16. april. Blant de rimelige godbitene finner vi selvsagt designerens ikoniske dyreprint.

15. april 2021 av Cecilie Espensen

Den belgiske motedesigneren med base i New York, har designet H&M Homes nyeste interiørkolleksjon: Diane von Furstenberg X H&M Home.

Diane von Furstenberg er kjent for sine ikoniske farger og fashionable trykk – i en helt annen prisklasse enn denne rimelige interiørkolleksjonen hun har laget i samarbeid med den svenske motekjeden.

Interiørkolleksjonen består av blant annet vaser, putetrekk, pledd og stearinlys – i lett gjenkjennlig Diane von Furstenberg-stil. Vi snakker dyreprint, svart, lilla, rosa, orange – en perfekt stil for den som ikke er redd for å uttrykke seg.

Diane von Furstenberg hjem home H&M Home

FOTOGRAFERT I EGET HJEM: Den nye interiørkolleksjonen fra H&M Home er fotografert i Diane von Furstenbergs eget hjem. Vist her er glassvaser og puter fra kolleksjonen.

© Produsenten

– Ta eierskap i innredningen

– Jeg er veldig glad for å samarbeide med H&M HOME, spesielt fordi det forener vår lidenskap for interiør. Hjemmet er både et avslappende og styrkende sted der du virkelig kan skape din egen stil og atmosfære. Med dette samarbeidet ønsker jeg at folk tar eierskap til innredningen i sitt eget hjem. Den eneste regelen jeg har, er at interiøret ditt skal gjenspeile den du er. Målet er å skape et komfortabelt hjem og samtidig uttrykke din personlighet, sier Diane von Furstenberg. 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...