Sanger og skuespiller Zoë Kravitz med magasinet Tara

Tara har møtt den tv-serie-aktuelle skuespilleren og sangeren Zoë Kravitz.

© Aud Berggren

Zoë Kravitz: – Jeg prøver å spise mindre kjøtt

Zoë Kravitz (31) er datter av musikeren Lenny Kravitz og skuespilleren Lisa Bonet. Tara har møtt den miljøbevisste skuespilleren og sangeren i Beverly Hills.

27. februar 2020 av Aud Berggren og Cecilie Espensen
Zoë Kravitz omkranset av skuespillerkolleger på et event for HBO-serien Big Little Lies. F.v.: Shailene Woodley, Reese Whiterspoon, Laura Dern, Nicole Kidman og Meryl Streep.

Zoë Kravitz omkranset av skuespillerkolleger på et event for HBO-serien Big Little Lies. F.v.: Shailene Woodley, Reese Whiterspoon, Laura Dern, Nicole Kidman og Meryl Streep.

Zoë Kravitz ble for alvor kjent her hjemme i rollen som den alternative Bonnie Carlson i suksesserien Big Little Lies på strømmetjenesten HBO. Her spiller hun strålende side om side med Meryl Streep, Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley og Nicole Kidman, som  var forlovet med Zoës far Lenny Kravitz.

Les mer om Big Lilltle Lies

oë Kravitz på Saint Laurents motevisning sammen med sin musikerfar Lenny Kravitz.

Zoë Kravitz på første rad på Saint Laurents motevisning sammen med sin musikerfar Lenny Kravitz.

© Stephane Cardinale – Corbis/Getty Images

Miljøbevisst far og datter Kravitz

Under moteuken i Paris satt far og datter Kravitz på første rad under Saint Laurents motevisning.

Zoë Kravitz er global ambassadør for både Yves Saint Laurent Beauty og Saint Laurent og var derfor en selvskreven gjest på det franske motehusets stjernespekkede visning.

Men interessen for haute couture er ikke det eneste Lenny og Zoë Kravitz deler. Lenny Kravitz har i mange år levd vegansk og den samme omsorgen for dyr og miljø har datteren Zoë Kravitz arvet:

– Jeg har alltid sortert søppel, og jeg håper det havner der vi tror, forteller Zoë Kravitz til Tara som har møtt skuespilleren i Beverly Hills.

– Nå vokste jeg opp som veganer, og jeg prøver å komme tilbake dit og spise mindre kjøtt. Den industrien er forferdelig for miljøet så jeg gjør i hvert fall et forsøk.

Hva er det største problemet for planeten vår?

Hun tenker seg lenge om og sukker:

– Hat! Jeg tror at alle har så mye hat i dag.

Zoë Kravitz med magasinet Tara

Taras journalist Aud Berggren har møtt Zoë Kravitz i Beverly Hills og snakket om både miljø og den nye serien High Fidelity.

© Aud Berggren

Zoe Kravitz resirkulerer også som skuespiller

Nå blir Zoë Kravitz snart å se i hovedrollen i Hulu-serien High Fidelity. Der spiller hun den kvinnelig versjonen av Rob, den angsfylte musikksjappe-eirene som John Cusack spilte i filmen fra 2000 ved samme navn.

I serien er det ikke bare musikken som er viktig, også klærne er med på å skape den perfekte rammen rundt historien om Rob som sliter med kjærlighet, streaming, sosiale medier og det moderne datinglivet.

Det er den prisbelønte kostymedesigneren Colleen Atwood (Chicago og Geisha) som har plukket ut og redesignet vintagefunn sammen med Zoë Kravitz – og kostymene ser ut som de kunne kommet fra hennes egen garderobe.

– Mesteparten av kostymene bor i skapet mitt nå. Mote er en avhengighet, sier hun til magsinet Vogue. 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...