Tatiana de Rosnay, Regnvokteren
© Tara Event

Tatiana de Rosnay møtte Tara-leserne på boklansering

- Det betyr mye for meg å møte leserne mine, sier Tatiana de Rosnay. Sammen med det norske forlaget hennes Bazar, arrangerte Tara et ekslusivt lesertreff.

8. april 2019 av Tara Event

It’s all about Paris, svarer Tatiana de Rosnay når bokbader Kari Birkeland spør om hovedessensen i hennes nyeste roman «Regnvokteren». Den britisk-franske forfatteren er kvinnen bak suksessromanen som hun alltid kommer til å få spørsmål om, «Saras nøkkel» fra 2006, som solgte i 200 000 eksemplarer bare i Norge! Og som senere er ble filmatisert med Kristin Scott-Thomas i hovedrollen. 

Tatiana de Rosnay, signatur

Fikk signatur: Kristin Svensen hadde med seg en eldre bok av Tatiana fra egen bokhylle som Tatiana mer enn gjerne signerte. 

© Tara Event

– At den boken kom ut, var en tilfeldighet, for den ble avvist av flere forlag som ga den merkelappen «nok en historie fra krigen», forteller Tatiana. Hun er fortsatt stolt av sin største litterære suksess, men brenner mest for det siste hun har gjort.

– Jeg er fascinert av familehemmeligheter. Alle har sine, dere også, sier hun og ser ut i den stappfulle salen. Flere nikker gjenkjennende når Tatiana forteller om noen av sine egne hemmeligheter, som da sønnen endelig fortalte at han var homofil. 

Tatiana de Rosnay, Boklansering

Lang kø: Det var store forventninger til «Regnvokteren» da Tatiana møtte Tara-lesere i Oslo tidligere i vinter.  

© Tara Event

– I «Regnvokteren» berøres flere psykologiske aspekter, sier forfattern som liker å skape karakterer som ikke er perfekte.

– Deres følelser og liv er til å kjenne seg igjen i – det er meningen, sier Tatiana.

Familiehemmeligheter i et regntungt Paris, er utgangspunktet for romanen «Regnvokteren».

Seneste

Kanskje er du også interessert i...