© tara.no

Nytt magasin: Nordisk mat

Bli sunn og sterk med nordisk mat. Og når du skal skeie ut? Makroner er på moten!

15. april 2011 av Marit Lien

 

 

 

 

 

 

 

 

4 x asparges

 

 

© tara.no

Grønn eller hvit, vill eller vanlig, kokt eller grillet - uansett hva vi gjør med den så er aspargesen en delikatesse. Nyt den sammen med løjromkrem, tartar av sild, kaldrøkt skinke, eller annet godt tilbehør.
I Tara Smak nr. 1 får du oppskrifter på vill asparges med crostini, sitronmarinert hvit asparges, grillet thai-asparges, og kokt grønn asparges.

Nigellas asiatiske fristelser

© tara.no

Nigella Lawson har et kjærlighetsforhold til kjøkkenet sitt, men elsker å tilberede rask mat. Sursøte asiatiske retter er enkle. I tara Smak kan du lære deg 6 av hennes favoritter.

Kari Jaquessons beste hverdagsretter

© tara.no

Kari Jaquesson slår et slag for at maten skal være enkel, god og tilpasset våre hverdagsbehov. - Det går helt fint å lage god og næringsrik mat på kort tid, sier Kari Jaquesson.

Grønt og godt

© tara.no

Til hverdags skal det gå fort unna, men ikke la tiden komme foran den gode smaken. Tara Smak presenterer raske og gode hverdagsretter.

Håndplukkede opplevelser i Norge

© tara.no

Hvorfor ikke oppsøke noe som er forfriskende og annerledes..? Norge har i så måte små perler å by på som kan gi overskudd. Tara Smak har valgt ut 10 steder med sjel og egenart og kulinariske opplevelser.
Besøk Ramsvig Handelsstad i Ryfylke, Hardingaseter i Hardanger, Walaker i Solvorn, Bestebakken i Luster, Petrines Gjestgiveri i Nordal, Fossheim i Lom, Utistu ved Oppdal, Knutholmen i Kalvåg, Sygard Grytting i Sør-Fron, og Bekkjarvik i Austevoll.

Vårens første hvitveispiknik

© tara.no

Endelig er det vår! Pakk en deilig vårkurv og dra ut på årets første hvitveispiknik. Tara Smaks turoppskrifter gjør turen enda bedre.

De beste terrassevinene og rødt følge til lam

© tara.no

Frode Hofstad er sommelier, restauranteier og Tara Smaks vinjournalist. Han følger med på hva som skjer på Vinmonopolet og kommer med tips som passer til både årstid og retter i magasinet.
I tillegg til vårens anbefalinger forteller Frode også om vinfeil som kvalifiserer til returnering av vinen.

Lam med ny tvist

© tara.no

Den britiske mesterkokken og restauranteieren John Torodes deler sin ekspertise og gir deg sine beste oppskrifter hvor han bruker andre deler av dyret enn vi vanligvis bruker. For nå er det tid for lammekjøtt!

Borddekking

© tara.no

Dekk bordet i vårlig blått, romantisk rosa eller klassisk brunt. Farger og god stemning innbyr til hyggelig lag. Tara Smak har dekket 3 bord i 3 ulike stiler som understreker sesongens trender.

Makroner på moten

© tara.no

Hvis du bare skal smake én eneste kake i vår, så velg en fransk makron. Makroner er blitt mote, og du kan enkelt lage dem selv. Tara Smak viser deg hvordan.

5 fristende terter

© tara.no

Når du har fått smaken på terter så har du uendelige muligheter til å variere med friskt og fruktig fyll eller mer mørke sjokoladevarianter. Tara Smak viser deg hvordan en deig enkelt blir til 5 terter. På fagspråket kalles denne enkle tertedeigen for 3-2-1.

Tara Smak gir deg også skalldyrluksus, Jeanette Roede og Ellen-Beate Wollens kortreiste, nordiske mat, knasende knekkebrød, grønne artisjokker, kokebøker og matfilmer, og mye mer som får tennene til å løpe i vann.

Kos deg!

 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...