Middagsrevolusjonen er på vei

Santa Maria tar opp kampen for mer spennende middager. Bli med på parolen ”No More Boring Meals”!

21. januar 2016

En undersøkelse viser nå at hele 75 % av norske hverdagsmåltider utgjøres av kun ti forskjellige matretter. Selv om mange ønsker å prøve noe nytt, havner klassikere som pølser, pizza, kjøttkaker og spaghetti med kjøttsaus på ”ti på topp-listen” år etter år.

Det er lett å falle inn i rutiner, og det kan være vanskelig å finne inspirasjon til ny og god mat i hverdagen. Det er dette Santa Maria nå vil komme til livs - med kampanjen "No More Boring Meals". Her skal kjedelige hverdagsrutiner brytes ned, mens gleden, spenningen og felleskapet rundt måltidene bygges opp! 

I dag lanseres begrepet "No More Boring Meals", sammen med en virkelighetsbasert film hvor vi følger en isolert gruppe forskere på ekspedisjon på Island. På et slikt oppdrag, med sparsommelige matforsyninger og enkelt utstyr, blir middagene ofte ensidige og kjedelige.

I filmen blir en Santa Maria-foodtruck blir fløyet inn for å lage en uforglemmelig kveld for forskerne -  med deilige Tex-Mex retter, spennende krydder og masse latter. Å spise bør være en opplevelse – både smaksmessig og sosialt. "No More Boring Meals" er et løfte Santa Maria tar på alvor.

Kampen mot kjedelige måltider blir ført videre på Santamaria.no og på andre sosiale kanaler. Det kommer også flere filmer med tips og oppskrifter for flere inspirerende middager. Island er bare første stopp på Santa Marias ferd mot mer spennende hverdagsmat.

Når og hvor blir neste kulinariske landing?

Følg med på No More Boring Meals!

Seneste

Kanskje er du også interessert i...