podcast Berit Nordstrand Klaus Sonstad
Populære podcaster:

Nyt en av våre favoritt-podcaster mens du slapper av på sofaen. 

© Getty Images

Dette er podcastene du bør høre!

Å høre på podcast er populært, og en fin måte å koble av på! Det finnes så mange forskjellige at det kan være vanskelig å vite hvor du skal starte. Derfor hjelper vi deg gjennom jungelen. Her er våre favoritter!

26. januar 2018 av Kaja Berentsen

1. Ingefær

Ingefær er en podcast om helse som kommer ut hver mandag. Sara Lossius er foredragsholder, mental trener og helsebok forfatter. Podcasten går inn på temaer som trening, utseende og selvfølelse og selvtillit.

Lytt her

2. Vinmonopolets podcast

Vinmonopolets podcast er podcasten for deg som ønsker å lære mer om vin, brennevin og øl. Vinmonopolets eksperter snakker om tips og triks og svarer på diverse spørsmål.

Lytt her

3. Fredagspodden med Hannah og Amanda (svensk)

Søstrene Hannah og Amanda står bak en av Skandinavias største podcaster. De er forfatterne bak boken «The golden year», som er en bestselger i Sverige. Podcasten handler om alt mellom himmel og jord som karriere, kjærlighet, angst og depresjon, mote og mye mer. De to søstrene snakker om egne erfaringer om seriøse og useriøse temaer med en god dose humor og selvironi. 

Lytt her

podcast humor
© Itunes Humor.

Le deg ihjel av Fredagspodden med Hannah og Amanda!

4. NRK- lørdagsrådet

Hver uke møter du tre kjente og ukjente personer som deler sin livserfaring og gir deg råd om ulike ting du måtte lure på. Janne Formoe, Trond-Viggo Torgersen, Torbjørn Røe Isaksen og Line Verndal er eksempler på personer som har gjestet podcasten.

Lytt her

5. Terapi

Sofie Frøysaa og Simen Sunde inviterer kjente personer til terapi for å høre hvordan de har det. En humoristisk podcast som berører temaer rundt psykisk helse.

Lytt her

6. Idas dagbok

Ida er 28 år og kommer ikke til å overleve kreften. Denne podcasten er hennes dagbok hvor hun forteller om sine tanker og opplevelser rundt livet og sykdommen.

Lytt her

podcast
© podtail Psykisk helse.

En humoristisk podcast om psykisk helse. 

7. Mentaltrener podcasten

I denne podcasten møter du alt fra mentaltrenere, idrettsstjerner, FBI- agenter og andre personer som lærer deg hvordan du kan bruke deres tankesett i ditt eget liv. Podcasten gir deg tips og triks for å hjelpe deg å nå dine egne mål og mestre dine egne utfordringer.

Lytt her

8. Happier with Gretchen Rubin (engelsk)

Gretchen Rubin er forfatteren bak bestselger bøkene «The Hapiness Project» og «Better Than Before». Podcasten er en selvhjelp podcast som kommer med råd og tips for hvordan du kan bli lykkelig.

Lytt her

9. 12 uker med Berit Nordstrand & Klaus Sonstad

Berit Nordstrand er lege, forfatter og foredragsholder. Podcasten tar utgangspunktet i Nordstrands bok «12 uker til et sunnere liv». Gjennom 12 episoder skal Nordstrand og Sonstad hjelpe deg til et sunnere liv.  

Lytt her

podcast berit nordstrand
© Itunes Sunnere livsstil.

La deg inspirere av Berit Nordstrand og Klaus Sonstad

Seneste

Kanskje er du også interessert i...