Ane Brun: Ny sang om seg selv som ung

– Jeg bestemte meg for å skrive en sang til den unge meg, forteller den populære artisten etter å ha funnet en opptakskassett fra ungdomstiden. Lytt til «Honey» her.

5. juni 2020 av Cecilie Espensen

«Jeg hadde en brevvenn i mange år. Vi begynte å skrive til hverandre da vi var 13 år og fortsatte et helt tiår. Brev ble jo langsomt faset ut av e-poster, men de håndskrevne brevene fra tenårene var lange, intense og personlige, skriver Ane Brun som er kjent for blant annet den fantastiske duetten «Lift Me» med bandet Madruga.

Ane og brevvennen bestemte deg for å bytte brev og blant tjukke konvolutter fant Ane en opptakskassett!

Fylt av kjærlighet for en yngre Ane Brun

«Heldigvis hadde jeg spart på Walkmanen min, så jeg satte den rett i spilleren og trykket på play. Og der var den! Den lyse, klare stemmen fra meg selv som 18-åring. Ettersom kassetten spilte, ble jeg mer og mer paff. Jeg ble slått av energien, og jeg ble langsomt fylt av en kjærlighet for denne unge, og på mange måter uskyldige versjonen av meg selv.

– Mens jeg lyttet, merket jeg at den kvinnen jeg er i dag fant igjen jenta på kassetten, og det fikk meg til å føle meg hel på en ny måte. Jeg bestemte meg for å skrive en sang til den unge meg den dagen, og det er «Honey», avslutter hun.»

Lytt til Ane Bruns nye singel her:

NY SINGEL: «Honey» er den femte singelen Ane Brun slipper fra sitt kommende album. Coverfotoet er av en «ukjent venn» skriver hun på Instagram.

Seneste

Kanskje er du også interessert i...