LP
© iStock

70-talls hits vi fortsatt elsker!

En gang en hit - alltid en hit! Sånn har vi det med disse hitene fra 70-tallet

25. januar 2019 av Katrine Ellen Allentoft Haslund

The Beatles, Rolling Stones og Queen dukker alle sammen regelmessig opp på radioen. Når barna dine har fest kan du sitte inne i stuen og synge med til nesten alle låtene fra 70-tallet. Så mye av musikken du hørte som ung er fortsatt populær i dag, og her har vi samlet et lite utvalg av hva 70-tallet hadde å tilby.

How Deep Is Your Love – Bee Gees

Denne kjærlighetsballaden blir vi aldri lei av. Den var god i 1977 og det er den fortsatt! 

I Will Survive – Gloria Gaynor

Nesten 40 år senere elsker vi fortsatt å synge med på Gloria Gaynors hit fra 1978. 

Bohemian Rhapsody – Queen

Bohemian Rhapsody har 42 år på baken, og den er stadig én av de mest populære sangene i dag! Hvis du har en tenåring i hus er det stor sannsynlighet for at denne låta finnes på deres playlist.  

Dancing Queen – Abba

Abba er fortsatt aktuelle den dag i dag, og spesielt Dancing Queen er en av våre favoritter. 

Your Song – Elton John

Eltons Johns sang om kjærlighet er en av de fineste vi noen sinne har hørt! 

Love Hurts – Nazareth

Love Hurts ble opprinnelig innspilt av The Everly Brothers i 1960, men ble først en kjempehit da rockbandet Nazareth utga deres versjon i 1975. 

Angie – The Rolling Stones

Denne låta er fra 1973 og har vært en hit i snart 50 år. Vi antar at den klarer 50 år til? 

Imagine – John Lennon

Du kan knapt lage en liste over hits fra 70-tallet uten å nevne én av Beatles-medlemmene. John Lennons Imagine ble den mest solgte låta i hele Lennons solokarriere, og vi elsker den fortsatt i dag! 

Bob Dylan vant Nobel Literaturprisen i fjor. Det var blandede meninger om at en låtskriver vant en litteraturpris, men en ting er sikkert: Det viste at Dylan fortsatt er like relevant i dag som han var på 60- og 70-tallet. Knockin 'On Heaven's Door er bare en av hans mange hits vi fortsatt elsker. Se han spille låta live i denne videoen.

Me & Bobby McGee – Janis Joplin

Janis Joplin er en av mange kjente musikere som ikke ble eldre enn 27 år. Hun lagde musikk på slutten av 60-tallet og hennes siste album dukket opp i 1971, bare tre måneder etter hennes død. Hennes musikk var og er fantastisk, og derfor fortjener hun en plass på listen. Her med sangen Me & Bobby McGee.

Seneste

Kanskje er du også interessert i...