© Getty

Avslører du at du er utro?

5 ting du gjør som avslører at du er utro.

1. januar 2011 av Marit Lien

Du blir mer selvstendig

Over halvparten av oss er utro, og kvinner er like utro som menn - om ikke mer. Og det er 5 ting du gjør som avslører deg overfor mannen din.

Dersom du er utro er det stor sannsynlighet for at mannen din legger merke til at du er blitt mer selvstendig. Når du får oppmerksomhet fra en annen mann vil behovet ditt for bekreftelser fra mannen din avta, og dette vil han legge merke til - spesielt dersom du tidligere hadde et stort behov for at han skulle vise deg interesse.

Du blir mindre irritert

© Getty

Før ble du kanskje irritert over ting han gjorde eller ting han sa, men fordi du får dine behov tilfredsstilt annetsteds, ser du gjennom fingrene med mye mer av det mannen din gjør. F.eks. blir du ikke lenger sint for at han snorker eller er mye sammen med kompisene sine, og skulle han glemme bryllupsdagen deres eller rote det til på andre måter, så kjefter du ikke på ham på samme måte som før. Du har dårlig samvittghet for at du slipper unna med å være utro, og bevisst eller ubevisst tenker du at mannen din også må få slippe unna med noe.

Du snakker mindre om deg selv

© Getty

Når man er kjærester er det naturlig å dele dagens begivenheter med hverandre, men dersom du er utro er det svært sannsynlig at du ikke deler så mye lenger. Av frykt for å plumpe ut med for mye, og på den måten bli avslørt, sier du heller litt mindre enn vanlig - da føler du deg på den sikre siden. Men sannheten er at ordknappheten kan avsløre at du har noe å skjule.

Du blir mer egoistisk

© Getty

Som utro er det for så vidt naturlig at du blir mer opptatt av utseendet ditt. Kanskje kjøper du flere nye klær, ny parfyme, kanskje går du oftere til frisøren, eller kanskje trener du mer. Alt dette er ting du gjør for å gjøre deg attraktiv for ham du er utro med, men det avslører deg også overfor mannen din.

I tillegg er du som utro gjerne mer borte hjemmefra, og dersom du stadig skylder på overtid på jobben eller venninner som behøver trøst, er det stor sjanse for at mannen din blir mistenksom.

Du gir ham mer oppmerksomhet

© Getty

Av samme grunn som du blir mindre irritrert på ham, så gir du ham også flere komplimenter. Du har dårlig samvittighet og vil kanskje trøste mannen din litt ved å få ham til å føle seg bedre, så derfor overkompensere du med hyggeligheter: Jada, du ser gjerne fotballkampen sammen med ham, eller; jada - du kan godt kjøre moren hans til legen.

 

Redd ekteskapet.

 

 

 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...