Liten jente piller seg i nesen
Godt forsøk mamma, men nå vet vi altså godt at fingeren ikke setter seg fast!© Getty Images

9 ting du ble fortalt som barn, og som du trodde på for fullt

"Du kommer til å få firkantede øyne hvis du ser for mye på TV"

20. mai 2021 av Simone Overgaard Aaberg

1. "Det dannes et tyggegummi-tre i magen hvis du svelger tyggegummien din." Det var en skremmende, men fascinerende tanke. Vi skulle gjerne sett det treet! 

2. "Hvis du biter negler kommer neglene til å rive hull i halsen din." Vi stoppet med en gang! (Eller, vi prøvde i hvertfall)

3. “Fingern din kan ende opp med å sitte fast, hvis du piller deg i nesen." Den løgnen hadde maksimalt fem minutters virkning mot nesepillingen. 

4. “Hvis du skjeler med vilje kan øynene dine sette seg fast!" Tanken om å aldri mer kunne se våre favorittbarneprogrammer var FORFERDELIG!

5. “Julenissen kommer kun med gaver til de som har vært snille i år." Tshh... Alle og enhver vet at han kommer med gaver uansett hva!

6. “Leker du med ilden kommer du til å tisse i sengen om natten." Ja, den virket.. For vi hadde virkelig ikke lyst til å våkne opp i en kjempestor pøl av tiss midt på natten. 

7. “Du får firkantede øyne hvis du ser for mye på TV" HA, øynene våre er faktisk fortsatt runde til tross for de 764.000 timer med barne-TV!

8. “På et fly faller alle toalettrester ned gjennom en luke mens flyet er i luften." Vi har brukt mange timer på å holde hendene over hodet som et beskyttende skjold når fly har fløyet over oss.

9. “Monsteret kommer og spiser tærne dine hvis de stikker ut av sengen." Verdens verste løgn! (Vi sørger fortsatt for at tærne er i sikkerhet godt under dynen.)

Seneste

Kanskje er du også interessert i...