Vinnerne av hudpleiesett fra Clinique

Vinnerne er

Vigdis Saltveit Våga, Vormedal

Randi Birkeland, Vaksdal

Katrine Enger, Nordre Frogn

Gry Aygün, Svolvær

Jeanette Helgesen, Eidsvågneset

Vi gratulerer! 

 

 

 

Oppdag veien til strammere hud i ansiktet, et mer tonet hakeparti og reduserte linjer på halsen med nye Sculptwear fra Clinique.

Den nye Sculptwear-serien fra Clinique består av et serum og en ansiktskrem som inneholder kraftfulle ingredienser og det siste innen ny teknologi. Sculptwear Lift and Contour Serum for Face and Neck med Polysculpt teknologi inkluderer søtmandel frøekstrakt, rød algeekstrakt og soyabønneekstrakt og gir en øyeblikkelig oppstrammende følelse. Du kan gjerne bruke din daglige fuktighetskrem over.

Sculptwear Contouring Massage Cream Mask er svaret på det siste innen teknologisk og moderne ansiktspleie. For maksimal effekt anbefaler vi å massere inn New Sculptwear Contouring Massage Cream Mask med bambus- og erteekstrakt tre ganger i uken. Hveteprotein og grønt algeekstrakt hjelper til med å stramme huden og øke hudens naturlige kollagennivå. Du kan massere inn masken med fingrene, men ved å bruke Clinique Sonicbørsten vil det hjelpe huden til å oppta ingrediensene i kremen enda bedre og det gir en luksuriøs følelse. For optimalt resultat kan du bruke masken inntil tre ganger i uken.

Alle produkter fra Clinique er allergitestet og 100 prosent uparfymerte.

 

Fem heldige vinnere får en Clinique Sonic børste, Sculptwear Lift and Contour Serum for Face Contouring Massage Cream Mask

Hvert sett har en verdi på kr 2080.


Hvor mange ganger i uken kan du bruke Clinique Sculptwear Contouring Massage Cream Mask for maksimal effekt?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på taras nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...