Vinneren av billetter til Kvinner i tiden

22. februar 2016

Vinneren er 

Lill Størksen, Asker

Tara gratulerer! 

 

”Kvinner i tiden” er en dag med gnistrende innlegg, sterke historier og ord til ettertanke. Gi deg selv et velfortjent pusterom. Nå kan du vinne billetter til deg og to venninner!

”Kvinner i tiden” er garantert en dag du ikke glemmer. Under vårens konferanse som foregår 27. mai i Oslo Konserthus, møter du blant annet Christine Koht, tidligere langrennsutøver Vibeke Skofterud, innsatsleder i politiet og flyktningehjelper Lise Dunham, leder for Hypokonderklinikken Ingvard Wilhelmsen, konserndirektør i Telenor, Berit Svendsen, artist Bertine Zetlitz og skuespiller Hege Schøyen.

Dagens konferansierer er Thomas og Harald. Som deltager på vårens ”Kvinner i Tiden” får du også en goodiebag fylt med hudpleie, egenpleie, magasiner og andre spennende overraskelser. Vi trekker en heldig vinner som får tre billetter til en verdi av 3495 pr. billett.


Hvem er konferansier på vårens Kvinner i tiden?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på taras nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...