Vinn solbriller som gir full UV-beskyttelse

Våren er her og da er det desto viktigere å beskytte å beskytte øynene og den sarte huden rundt. Nå har 4 heldige Tara-lesere sjansen til å vinne et par polariserte solbriller fra Maui Jim som gir full UV-beskyttelse og som lar deg se klart i sterk sol. Delta i konkurranse her!

26. april 2019

Maui Jim ble startet av F. Hester i 1980 som solgte solbriller på Maui på Hawaii. Selskapet oppfant den revolusjonerende PolarizedPlus 2-linsen med en avansert polarisert film for å imøtekomme behovet for solbriller som beskyttet mot den intense blendingen fra sterk sol, skadelig UV og samtidig bringe de levende fargene på Hawaii frem.

Solbriller for enhver stil

I dag får du en Maui Jim-solbrille som passer enhver stil – alle inspirert av den fargesterke naturen på Hawaii og «the Aloha-spirit» med polariserte glass som er i toppklassen når det gjelder skarphet, beskyttelse og fargeforbedring. Brillene designes på Hawaii og produseres i Japan og Italia. Solbrillene selges hos optiker.

Delta i konkurransen her!

4 heldige Tara-lesere kan vinne hvert sitt par Dragonfly-solbriller til en verdi av 2990 kr. Solbrillen har en tynn acetatramme og en supertynn, ripefri linse som sørger for skarpe farger, er vann- og oljeavvisende og som er 30 prosent lettere enn andre brillegalss.

For å delta i konkurransen må du svare riktig på dette spørsmålet innen 9. mai:


Hvor kommer Maui Jim-solbrillene fra?


Din informasjon

ja
nei

Få smarte tips om helse og kosthold, deilige oppskrifter og spennende intervjuer. Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...