Vinn smykke i hvitt gull med diamanter til 12 000 kr!

5. januar 2017

Gratulerer! 

Tone Midttun har vunnet diamantsmykke i norsk design til en verdi av 12 000 kr.

Kvist & Kvae er norsk smykkedesign, produsert og designet av Vanja Steinbru. Smykkene er laget med utgangspunkt i norsk natur og tradisjon. I år hylles hverdagskjærligheten.

Alle spiser vafler. Og det fine med vaflene er at de går ned på høykant enten de er litt bleke, litt slappe eller en smule brente og harde. Det beste med vaflene er nemlig at de er så lite perfekte. De er et bilde på den daglige kjærligheten for designer Vanja Steinbru. Derfor har hun designet både små og store vaffelhjerter i sølv, i forgylt sølv og i hvitt gull som en påminnelse om at det lille du greier er mer enn nok. Se mer på kvistogkvae.no.

Nå kan en heldig Tara-leser vinne et kjede og anheng i hvitt gull. Hjertet er pyntet med 21 diamanter på 0,7 karat, til en verdi av kr 12 000.


Hva er vaffelsmykket fra Kvist & Kvae inspirert av?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på taras nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...