Vinn prisvinnende design til kjøkkenet

Tidløshet, eleganse og organiske linjer preger Steltons Emma-serie – som har fått et nytt familiemedlem. Nå kan du vinne hele settet!

18. desember 2018

Vinnerne er:

Nina Aleksandersen, Kråkerøy

Martine Valleraune, Hafslundsøy

Gratulerer!

 

Den populære Emma-serien er designet av Holmbäck­Nordentoft for Stelton. Duoens design av denne klassiske kjøkkenserien i lakkert stål og porselen med funksjonelle detaljer i bøk har gitt dem flere høythengende priser, blant annet IF Award og Red Dot Design Award.

Stelton, som ble grunnlagt i 1960, er et innovativt, dansk designfirma som er kjent for sin tidløse skandinaviske designfilosofi. Flere av Steltons produktserier er et resultat av fruktbare samarbeid med internasjonale arkitekter og designere.

I høst blir Emma-serien utvidet med en brødrister – som med sine sju innstillinger kan riste alt fra tykke bagels til tynne brødskiver – som gjør kjøkken-serien komplett.

Vi trekker to vinnere som får hvert sitt sett til to personer, bestående av brødrister, vannkoker, 2 tallerkener, 2 kopper med underskåler, 2 skåler, melkemugge, sukkerskål og salt- og peppersett fra Emma-serien i lys og mørk grå. Verdien på hver premie er 5071 kr.

For å være med i konkurransen må du svare riktig på spørsmålet under innen 10. januar.


Hvem har designet Emma-serien for Stelton?


Din informasjon

ja
nei

Få smarte tips om helse og kosthold, deilige oppskrifter og spennende intervjuer. Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet og samarbeidspartnere. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...