konkurranse interiør

Vinn gavekort på interiør fra Jotex!

Forny hjemmet ditt – uten at det koster deg en krone. Fem heldige Tara-lesere kan vinne gavekort fra Jotex, Nordens største nettbutikk for innredning. En betingelse for å delta er at du sier ja til motta gode tilbud og nyhetsbrev.

8. oktober 2018

Vinnerne er:

Ingvil Lyng, Oslo

Kari-Mette Pedersen, Fredrikstad

Hildegunn Mosdøl, Bykle

Beate Borgan Helgesen, Langevåg

Siv Halvorsen, Harstad

Gratulerer!

 

I hele 55 år har Jotex levert produkter til hjemmet. Det hele startet med at Sven-Åke Johansson skulle hjelpe moren sin med å bytte gardiner – tradisjonen tro – til første søndag i advent. Der og da fikk han ideen til å starte Jotex, som til å begynne med var en gardinspesialist.

Under hele oppveksten sin så Johansson hvordan årstidene vekslet i vinduene hjemme. Han ble opptatt av hvordan det å bytte gardiner også ga hjemmet en ny personlighet. Alle har rett til et vakkert og personlig hjem, og samtidig ha penger til overs, mente Johansson. Og denne filosofien har bedriften tatt med seg videre til å favne et helt interiør­univers i dag. 

Nå kan fem heldige Tara-lesere vinne hvert sitt gavekort på 2000 kroner fra Jotex.no.

For å være med på konkurransen, må du svare riktig på spørsmålet under innen 11. desember.


Hva var det første produktet fra Jotex?


Din informasjon

ja
nei

Få smarte tips om helse og kosthold, deilige oppskrifter og spennende intervjuer. Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...