Vinn beauty kit fra Lulu's x Glo Skin Beauty - KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Vinn et lekkert beauty kit med Lulu's makeupveske Suzy Cosmetics, pluss Glo Skin Beautys Bronze Sunkiss, Hydration Mist og Gloss Whisper, til en verdi av 1373 kr! Vi trekker to heldige vinnere som får hvert sitt beauty kit. Delta i konkurransen her!

29. mai 2019 av Redaksjonen

Vinnerne av konkurransen er:

Hilde Andressen - Tjodalyng

Julie Steinnes - Oslo

Gratulerer så mye!! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

En betingelse for å delta er at du sier ja til å motta gode tilbud og nyhetsbrev.

Lulu's og Glo Skin Beauty har gått sammen og lanserer et beauty kit med essensielle sommerprodukter og en tidløs makeup-bag. 

Kitet består av Lulu's sin fantastiske makeupveske Suzy Cosmetics, pluss Glo Skin Beautys Bronze Sunkiss, Hydration Mist og Gloss Whisper. 

Plass til alt pluss litt til 

Lulu's sine sminkebager har et minimalistisk design kombinert med god brukervennlighet.

På detaljnivå har bagene også tidløse elementer som gjør dem perfekte i ditt sminkerepertoar. I tillegg til å være vakker, er Suzy Cometics-bagen fra norske Lulu's veldig praktisk. I denne makeup-bagen har du all plass til det du trenger, pluss litt til. Størrelsen på den gjør den ekstra ”handy.” 

Essensielle produkter til sommeren

Nå som sommeren er rett rundt hjørnet tar vi frem sminken som hører solen med. 

Glo Skin Beautys mineral-makeup er perfekt for de varme dagene, og gir deg og din hud en naturlig og sunn glød. Få en perfekt solkysset hud med Bronze Sunkiss, og med Gloss Whisper får du den sommer-looken du er ute etter. Spray Hydration Mist på huden etter påføring av sminken for ekstra god holdbarhet i sommersolen og en forfriskende fuktighetsboost.

Konkurransevilkår

Utbyder av premien er Tara Magasin, Bonnier Publications International A/S

For å delta i konkurransen må du tilmelde deg Tara sitt nyhetsbrev. Konkurransen slutter 20/06/2019 og vinnerne trekkes og offentliggjøres senest d. 27/06/2019. Hvis du vinner vil du motta en mail med informasjon om gevinsten.

Ved å delta i konkurransen aksepteres det at Benjamin Media AS/Tara kan offentliggjøre fornavn og postnummer på vinneren/vinnerne på Tara.no. Hvis vi ikke får kontakt med vinneren innen 5 dager etter at konkurransen er avsluttet, forbeholder vi oss retten til å velge en ny vinner. Premien kan ikke gjøres om til kontanter.

Du må være 18 år for å delta og ha bosted i Norge. Ansatte i Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke delta i konkurransen. Eventuell vinstskatt betales av vinneren.

Personopplysninger som angis ved deltagelse i konkurransen behandles i henhold med retningslinjene for personvern som du kan lese på www.bonnierpublications.com/personvernpolitikk

Delta i konkurransen her!

To heldige Tara-lesere kan vinne hvert sitt beauty kit til en verdi av 1373 kr. Kitet består av Lulu's sin fantastiske makeupveske Suzy Cosmetics, pluss Glo Skin Beautys Bronze Sunkiss, Hydration Mist og Gloss Whisper.

For å delta i konkurransen må du svare riktig på dette spørsmålet innen 20. juni:

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...