Vinn arkitekttegnede spesialmøbler til plantene dine!

Det blir enda lettere å møblere med planter når du kan innrede med disse smarte løsningene!

8. januar 2019

Nå lanserer Plantasjen den nye kolleksjonen «Extend Your Space», som er utviklet av en av Sveriges mest prisbelønte og kjente arkitekter, Thomas Sandell.

Serien inneholder sju unike og innovative produkter som små hyller, en vindusstang, ampler og pidestaller. På en moderne måte gjør de det enkelt å inkludere flere planter i hjemmet. Tanken er at du både kan henge og plassere plantene i ulike høyder hjemme hos deg selv. Kanskje samler du på sukkulenter, kaktuser eller planter med mønster på bladene? Flere av de nye amplene har innebygget spesiallys som er egnet for nettopp slike vekster. Dermed kan du plassere plantene dine der du ønsker uten å tenke på om de får nok dagslys.     

 

5 heldige personer kan vinne hele plante-serien fra Thomas Sandell til 2200 kr + gavekort på Plantasjen pålydende 500 kr. 

For å være med i konkurransen må du svare riktig på spørsmålet under innen 31. januar.


Hvem har utviklet den nye kolleksjonen for Plantasjen?


Din informasjon

ja
nei

Få smarte tips om helse og kosthold, deilige oppskrifter og spennende intervjuer. Les mer

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...