Crescina

Vil du ha fyldigere hår?

De fleste har fyldig og vakkert hår som unge, dessverre blir håret tynnere og tynnere med alderen. Heldigvis finnes det hjelp å få!

5. februar 2018

Vinnerne er:

Lisbeth Lund, Nesøya

Kjersti Olafsen, Grimstad

Inge Lise Wollan, Rasta

Kirsti Løkken, Ski

Ane Cornelia Schøyen, Holmestrand

Gratulerer!

 

Til å begynne med legger du ikke så godt merke til det, men så plutselig en dag ser du at du må endre frisyre for å skjule at håret begynner å bli tynt.

Google viser mange søkeresultater når ord som hårtap, håravfall og hårtynning legges inn. Det finnes mange svar og tusenvis av gode råd og mange ulike behandlinger. I noen tilfeller kan det skyldes arv, sykdom, vitaminmangel eller rett og slett stress. Det er lurt å sjekke ut slike ting, men som regel er årsaken så enkel som at vi begynner å bli eldre. Hårtapet går raskere enn gjenveksten.

Behandling med Crescina kan stoppe utviklingen, og gi deg et sterkere og tykkere hår.

Crescina skal forlenge vekstfasen og forkorte hvilefasen i håret, og har meget gode klinisk dokumenterte resultater som viser gjennomsnittlig 6300 nye hår i løpet av 2 til 6 måneder.

Produsenten har 9 ulike patenter i Europa, USA og Sveits. Med Crescina vil du få mer volum i håret, for i stedet for 1–2 hårstrå kan du oppnå 4–5 hårstrå i hver hårsekk. Selges på Vitus apotek.

Nå kan 5 heldige vinnere få to måneders forbruk av Crescina til en verdi av 2878 kr. 

Alt du behøver å gjøre er å svare på spørsmålet under innen 22.februar. Lykke til!


Hvorfor kan du oppleve å få tykkere hår av å bruke Crescina?


Din informasjon

ja
nei

Ja takk, jeg vil gjerne motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, bolig og livsstil, sport og fritid, reiser, mote og skjønnhet, dagligvarer, arrangementer, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier, f.eks. e-post og sms, fra Bonnier Publications-konsernet. Du kan til enhver tid reservere deg mot direkte markedsføring. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...