Vinnerne av luksus fra Estée Lauder

Premien er luksus-serumet Re-Nutriv Ultimate Diamond Serum og ansiktsbehandling på Gimle Parfymeri.

24. november 2014

Vinnerne er:

Carina Damsgård, Oslo

Rønnaug Ringstad, Lysaker

Kristin Holmestrand, Lørenskog

Gratulerer!

Estée Lauder og Gimle Parfymeri gir deg muligheten til å prøve den ultimate luksus for din hud i forbindelse med lanseringen av nye Re-Nutriv Ultimate Diamond Serum.

Re-Nutriv Ultimate Diamond Serum utgjør en sjelden oppdagelse og ekstrem luksus. Serumet gir deg opplevelsen av at dine 100 millioner hudceller i ansiktet blir strammere, mer formet, forfinet og gir deg et strålende utseende. 

En av ingrediensene er Black Diamond Truffle, en av naturens mest sjeldne skatter, som er forvandlet via en hemmelig prosess til et rent, dyrebart ekstrakt. Det har tatt
10 000 timer å skape ekstraktet og det gir en kraftig energiboost til huden din. 

I det gylne reagensglasset finnes Black Diamond Truffle Extract med vår mest avanserte ungdomsbevarende og løftende teknologi. I platinum-reagensglasset venter en blanding av potente ingredienser som for­finer huden og gir ekstra glød. Når eliksirene blandes sammen, forvandler de utseendet ditt. 

Tre Tara-lesere får en Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting Dual Infusion til en verdi av kr 2975. I tillegg får vinnerne en Re-Nutriv behandling på Gimle Parfymeri til en verdi av kr 1000.

Svar riktig på spørsmålet under innen 14. desember 2014 for å delta i konkurransen.

 

 

 

 

 

 


Hvor lang tid har det tatt å skape trøffel-ekstraktet?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på taras nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...