konkurranse, servise fra Rørstrand, Swedish Grace servise

Vinn vakkert servise!

Serviset "Swedish Grace" fra Rørstrand har vært med på å skape en vakker atmosfære i flere årtier. Nå kan du vinne servise til festbordet!

25. september 2017

Vinnerne er:

Janne Sivertsen fra Nordre Frogn.

Birgith Johansen fra Hof.

Gratulerer!

 

Det klassiske serviset «Swedish Grace» fra Rørstrand ble designet av Louise Adelborg i 1930, og har blitt ett av hennes mesterverk. Det holdbare porselenet med de stilrene hveteaksene har fulgt generasjoner gjennom hverdag og fest. Ved lanseringen i 1930 kom serviset kun i hvitt, men det finnes nå i flere farger som åpner for kreative borddekkinger for den som ønsker å kombinere ulike farger.

I starten av 2018 lanseres en ny farge i «Swedish Grace» – nemlig midnattsblå. To heldige vinnere kan allerede nå få dekke bordet med den nye fargen!

Du kan vinne:

6 stk. middagstallerkener, 27 cm

6 stk. tallerken, 21 cm

6 stk. krus, 0,3 l

6 stk. skåler 0,6 l

 

Delta i konkurransen ved å svare på spørsmålet under innen 10. desember. Vi gir bort to gavepakker. Hver gavepakke har en verdi på 5016 kr. 


Hva er motivet på serviset «Swedish Grace»?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på taras nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...