konkurranse, vinn gavekort på klær fra Match

Vinn gavekort på moteklær!

Match er en av Norges største motekjeder med over 100 butikker. Nå kan fire personer vinne hvert sitt gavekort!

20. desember 2017

Vinnerne er:

Astrid Berg Nilsen fra Jakobsli

Hege Bjørnvåg fra Ramsund

Sigrid Fjørtoft fra Einesvågen

Ruth Elisabeth Ølberg fra Stavanger

 
Gratulerer!

 

Hos Match finner du komfortable og feminine plagg med det lille ekstra som du vil ha med deg i garderoben i mange år fremover.

Marie Philippe er klassisk og tidløst design i gode kvaliteter. Her er nøkkelplaggene som danner basisen i garderoben! Marie Philippe skal uttrykke eksklusivitet på en avslappet måte. Merket er designet med genuin interesse for detaljer, passform og naturlige kvaliteter.

Med fokus på service og kvalitet, vil både kvinner og menn alltid finne antrekk til livets mange anledninger. Merkene er DONNA, Marie Philippe og Va Vite til dame og Mario Conti, ALVO og Redford til herre. I tillegg finnes merkevaren Jean Paul i alle butikkene. Festkolleksjonen er fremdeles i butikkene!

Delta i konkurransen ved å svare på spørsmålet under innen 11. januar. Vi gir bort fire gavekort fra Match. Hvert gavekort har en verdi på 2500 kr. 


Hvilke merker finnes i Match-butikkene?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på taras nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...