konkurranse Kahler

Vinn eksklusiv lampe og vase fra Kähler

Runde former og geometriske mønstre er utgangspunktet for høstens nyheter fra Kähler. Nå kan fire heldige lesere vinne den nye lampen og vasen i keramikk.

24. september 2018

Den danske keramikk-produsenten Kähler er kjent for spennende former og nytenkning. En av høstens nyheter er lampeserien Balustre med fem lamper inspirert av storbyens forseggjorte rekkverk i nordiske pasteller. Keramiker Turi Heisselberg Pedersen utfordrer arkitektoniske former og samspillet mellom glasur og leire. Lampene tar opp igjen en gammel tradisjon med moderne lamper fra Kähler.

Den blå vasen Kabell er både ny og retro og henter frem elementer av håndlaget blomsterdekor fra tidligere. Tekstildesigner Susanne Scherning har gitt vasen navn etter Julie Kabell, en av flere flinke kvinnelige malere hos Kähler.

Fire heldige lesere kan vinne en Balustre-lampe, verdi 1499 kr, og en Kabell-vase, verdi 729 kr.

For å være med i konkurransen må du svare riktig på spørsmålet under innen 29. november.


Hva er danske Kähler særlig kjent for?


Din informasjon

ja
nei

Ikke gå glipp av noe! Meld deg på Taras nyhetsbrev og få smarte tips om helse og kosthold, deilige oppskrifter og spennende intervjuer. Les mer

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!

Kanskje er du også interessert i...