strikkeoppskrift
Strikk votter til vinteren:

Lyst til å strikke et par nydelige votter? Bli med i konkurransen om å vinne to bøker! En til deg og en til en venn!

© Charlotte Gawell

Konkurranse: Vinn strikkebok til deg og en venn!

Det trenger ikke være vanskelig å strikke et par votter med mønster så lenge du har tydelige diagrammer og god beskrivelse. Bli med i konkurransen om å vinne strikkebok til deg og en venn! Vi deler ut 10 bøker!

1. oktober 2018 av Trine Wang

Jenny Alderbrant, også kjent som JennyPenny, har strikket siden hun var liten og er velkjent i strikkekretser for sine kreative mønstre og glade farger. Bildet av hennes uimotståelige kattevotter er hentet fra boken "Strikk votter, sokker og luer" som du nå kan vinne.

Er du eller noen du kjenner glad i å strikke? 

Oppskriften på kattevottene var kun tilgjengelig kort tid grunnet opphavsrett, men nå har du mulighet til å vinne strikkeboken med denne og mange andre nydelige oppskrifter til deg og en venn. Trykk på linken under for å være med i konkurransen.  

Fem heldige lesere vinner 2 eksemplarer hver av boken "Strikk votter, sokker og luer". Perfekt å gi i gave til noen som elsker å strikke! 

Konkurransen er nå avslutttet.

strikkeoppskrifter
Vinn bok med kreative strikkeoppskrifter:

I boken "Strikk votter, sokker og luer" kan du finne mange superfine oppskrifter. Boken utgis hos forlaget Vigmostad & Bjørke og koster 199 kr.

strikkeoppskrifter gratis
Strikkeoppskrift votter:

Har du sett noe søtere? Disse kattevottene ønsker vi oss!

© Charlotte Gawell

Kanskje er du også interessert i...