Slik får du enkelt mer energi!

6 smarte tips som garantert funker.

9. november 2017 av Bonnier Creative Studio

Det er ingen hemmelighet at kortere dager og mørkere kvelder lett kan tappe oss nordmenn for energi i disse tider.

Men det er faktisk ikke så mye som skal til for å øke energinivået noen hakk ekstra uten de helt store tiltakene. 

Les også: Mirakelproduktet som fikser huden din på én uke!

Å kjøre på med kaffe eller energidrikk, får deg bare periodevis og kortvarig opp på den energitoppen du ønsker. Energinivået er nemlig ikke konstant, men noe som må pleies og fylles på kontinuerlig for at helsen vår skal være på sitt beste. 


Her er noen enkle tips til hvordan: 

1. La det bli lys. 

Forskning viser at både kunstig og naturlig lys hjelper kroppen til selv å få igang produktiviteten. Det beste er å starte dagen med å eksponere seg for lys så fort som mulig. Skru på taklampen, dra opp gardinene og kom deg ut i dagslys. 


2. Styrk hjertet og hjernen naturlig. 

Q10 er det aller viktigste kosttilskuddet, og helt avgjørende for energiproduksjonen. Det finnes naturlig i kroppen, men som oftest ikke nok. For å holde oss sunne, friske og unge, er dette tilskuddet helt avgjørende. Q10 er nemlig det nærmeste du kommer ungdomskilden i dag, og er bevist å skru tiden tilbake.

Kjøper du Q10 fra Naturhuset her, får du et supert kvalitetsprodukt.

Et vanlig kosthold inneholder 4-6 mg Q10 hver dag, mens dagsbehovet for en voksen er 30-100 mg. Én kapsel per dag med dette kosttilskuddet er dermed nok for både hjerte, hjerne og ernerginivå! 

Les mer og prøv det her.
Q10 gir deg kjapt mer energi! Prøv det hos Naturhuset

© Naturhuset / Unsplash


3. Pust riktig. 

Dette høres kanskje banalt ut, men viktigheten av pusten er ofte undervurdert. Dype, rolige åndedrag helt ned i magen, er grunnlaget for mer energi, mindre stress og mindre angst. Pusten påvirker spenningen og oksygenet i kroppen vår, og har helt klart stor effekt på både fysisk og psykisk helse. Derfor: Sett av noen minutter hver dag til å konsentrere deg om den dype, helsebringende pusten.


4. Spis riktig. Kroppen trenger en viss dose vitaminer og mineraler for å fungere optimalt. Og et riktig kosthold er selve grunnlaget for energinivået i kroppen. Noni fra Naturhuset er det ultimate kosttilskuddet for muskler, ledd og blodsirkulasjon. Noni inneholder Xeronin som hjelper kroppen til å bygge friske og sunne celler. Vitenskapen viser at inntak av Noni gjør deg både sprekere, sunnere og skarpere. Garantert mer energi!

Garanti: Prøv Noni Natural i 6 mnd og få pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd!


Noni fra Naturhuset er en enkel vei til et sunnere liv. Med virkestoffet Xeronin hjelper den kroppen til å ta opp næring og bygge nye celler.

© Naturhuset / Unsplash


5. Ikke utsett dagen. Forskere har funnet ut at ved å snooze alarmklokken mange ganger om morgenen, utsetter vi også vår naturlige syklus, noe som gjør det vanskeligere å få startet dagsrytmen, - og energinivået. Derfor: Sett alarmen på 15 minutter senere, og stå rett opp! (Lettere sagt enn gjort kanskje, men øvelse gjør mester...)


6. Açai styrker huden og kroppen innenfra!

Hos Naturhuset får du Açai Comp-kapsler som gir huden førsteklasses byggesteiner og inneholder ekstremt effektive antioksidanter. Açai hjelper kroppen å bygge nye hudceller, noe som ikke bare fører til penere hud, men også bremser aldringen i alle kroppens organer. Açaibærene kommer fra Brasil, og inneholder verdens høyeste konsentrasjon av antioksidanter i noen frukt.

Les mer og prøv Acai her!

Açai har blitt en trendingrediens som gjerne brukes i smoothie og frokostblandinger. Hos Naturhuset får du superfrukten i kapselform - som gir deg helt riktig dagsdosering. 

© Unsplash / Naturhuset


Se flere fordeler og les mer om kosttilskudd hos Naturhuset.no.

Spørsmål eller bestiling av produkter? Ring 67 13 90 90


Kilder: Health.com og forskning.no.


Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...