© Janka Polliani

Sommerens raskeste frokost

Denne nye supersmoothien bør prøves i sommer. Et kjapt og sunt alternativ til hele familien for travle sommerdager.

30. mai 2016 av Kommersiell redaksjon

Sommeren er en deilig tid full av morsomme aktiviteter fra morgen til kveld. Det er ingen tvil om at dagene kan fort bli litt hektiske, og derfor er det veldig viktig å ikke droppe dagens viktigste måltid. Fordi dette ofte er enklere sagt enn gjort, er det fint at det finnes noen enkle løsninger for travle dager. 

Smoothie har blitt veldig populært, og det er ikke uten grunn. Det er enkelt å spise på farten, samtidig som det smaker godt og er mettende. I tillegg til at voksne elsker det, har det også en stor "hit" blant de små. Dessverre er det slik at mange smoothies inneholder mye unødvendig sukker, men her finnes det heldigvis gode og sunne alternativer. 

Den nye frokost-smoothien fra Biola er et godt eksempel på det. Den drikkeklare smoothien inneholder fiber, ekte frukt, har lite tilsatt sukker og kan dermed nytes med god samvittighet av både store og små. I tillegg smaker smoothien kjempegodt av mango og pasjonsfrukt.

Nyt smoothien som en enkel frokost på farten, eller som et mellommåltid når du eller et familiemedlem trenger raskt påfyll.

Frokostsmoothien fra Biola fungerer også fint som en base hvis du vil lage søndagsfrokosten litt mer "fancy" for litt ekstra kos. Bland inn friske bær, frukt, kokkosflak, chiafrø, eller andre sunne favoritter for den ultimate smaksopplevelsen. 

Her finner du oppskrifter og andre deilige produkter fra Biola.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...