En sunn snarvei

Fem friske oppskrifter med et helt nytt omega-3 produkt for hele familien.

1. april 2020 av Kontent for ENRICHED

Er du en av dem som får i deg for lite omega-3? Kanskje fordi du husker transmaken fra du var liten, eller kjedelige og obligatoriske fiskemiddager midt i uken. For mange er det en evig utfordring å få i seg nok omega-3 i hverdagen, for ikke å snakke om barna.

ENRICHED er et reddende produkt i en hektisk hverdag. Oljen består av ⅔ økologisk extra virgin olivenolje fra Kreta og ⅓ høykvalitets torskolje fra Norge. Helt uten transmak, proppet full av omega-3.


Derfor trenger vi omega-3

Omega-3 er en betegnelse på en gruppe flerumettede fettsyrer som er viktig for at kroppen skal fungere optimalt. Det er godt dokumentert at det finnes en sammenheng mellom inntak av omega-3 fettsyrene EPA/DHA og opprettholdelse av god helse. Omega-3 bidrar til at cellene i kroppen fungerer som de skal, og særlig hjerne, hjerte, øyne, ledd og muskler har godt av et kosthold rikt på omega-3.

Selv klarer ikke kroppen å produsere de essensielle omega-3 fettsyrene (EPA og DHA), så vi er nødt til å tilføre disse gjennom matvarer. Du visste kanskje at fet fisk og kosttilskudd som tran er gode kilder til omega-3, men visste du at du nå kan få i deg din daglige dose med ENRICHED? 

Enkle oppskrifter

Det er nesten ingen grenser for hva du kan lage med ENRICHED økologisk extra virgin olivenolje med omega-3 . Vi har samlet et utvalg friske oppskrifter, alle fulle av omega-3.

Hva med å bytte ut de klassiske potetbåtene, med knuste poteter? Crispy småpoteter med urter, parmesan og ENRICHED-olje. Vil du gjøre den litt friskere, kan du prøve å bruke ENRICHED med basilikum- eller sitronsmak.


Pestopasta er en familiefavoritt og enkel hverdagsrett. Bruk ENRICHED med smak av basilikum for å gi pestoen litt ekstra fylde. Selv fredagstacoen kan bli en kilde til omega-3. Lag din egen tomatsalsa eller guacemole med ENRICHED.

Har du en hektisk hverdag, kan det være bra med en frokost det er enkelt å ta med seg på farten. En frisk mango-smoothie er den perfekte starten på dagen. ENRICHED med smak av sitron gir smoothien en silkemyk konsistens.


Bra for deg, bra for miljøet

ENRICHED Food AS produserer helsebringende omega-3 produkter til deg og kommende generasjoner. Bærekraft er en viktig del av deres visjon og torskoljen i alle ENRICHED sine produkter er sertifisert som bærekraftig av MSC (Marine Stewardship Council).

Du kan faktisk spore hvert ENRICHED-produkt tilbake til fiskebåten og olivenlunden den ble hentet fra ved å bruke batch-nummeret på baksiden av produktene. På den måten sikrer ENRICHED bærekraft, sporbarhet og kvalitet i alle ledd, og du kan føle deg trygg på hva du får i deg.


Du kan lese mer om ENRICHED sine produkter og bestille oljer på deres nettside enrichedfood.com.


Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Kontent for ENRICHED.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...