Få mer energi

Jan Thomas gir deg 5 tips til hvordan du skal bli mindre slapp og nedstemt.

17. januar 2011 av Marit Lien

Få mer energi

- Styling og makeup hjelper lite hvis ikke kroppen har det bra. Og spesielt nå om vinteren kan man føle seg trett og slapp. Da må det handling til! Selv små, enkle grep kan få deg i balanse igjen, og her får du tips til hvordan du kan få nye krefter og lettere humør, sier Jan Thomas.

  • Gå en tur før du legger deg. Det gjør at kroppen blir naturlig trett slik at kroppen faller til ro.
  • Tenk at du lever her og nå. Fortiden er uansett tilbakelagt, og ingen vet hva fremtiden bringer. Nettopp derfor er det viktig at du konsentrerer deg om å nyte øyeblikket - med alle sanser.
  • Fokuser på det som er positivt i livet ditt. Ikke la deg overmanne av bekymringer - det avler bare enda flere problemer.
  • Ta vare på venner. Omgi deg med dem du er glad i og som vil deg vel. Ikke bruk tid på mennesker som gir deg dårlig energi - dyrk heller samvær med folk som gjør deg glad. Og gi glede tilbake.
  • Lys opp med lys. Mangel på sollys kan gjøre noen og enhver nedstemt, og da kan kunstig sollys vært til hjelp: Spesiallamper sender ut sterke lysstråler, og dette lyset virker på hjernen og hormonbalansen - bl.a. hormonet melatonin som styrer søvnmønsteret.

 

 

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...