© Berre

Berit Nordstrand holder foredrag til inntekt for brystkreftsaken

– For meg er brystkreftsaken og aksjonen Rosa sløyfe en veldig viktig sak. Brystkreft rammer alt for mange, sier legen, ernæringseksperten og forfatteren Berit Nordstrand. 11. oktober deltar hun i et veldedighetsarrangement hvor overskuddet går til brystkreftsaken.

27. september 2019

Lege, forfatter og foredragsholder Berit Nordstrand er kjent for sine engasjerende foredrag om mat som gir deg både overskudd og bedre fysisk og psykisk helse. I anledning Rosa sløyfe har Berit nå skreddersydd et foredrag på Clarion Hotel The Hub med fokus på matens betydning i forebygging og behandling av sykdom, for overskudd og en friskere kropp. 

– For meg er brystkreftsaken og aksjonen Rosa sløyfe en veldig viktig sak. Brystkreft rammer alt for mange, sier Berit Nordstrand. Hun brenner for å inspirere alle oss andre til å ta nye valg – og ikke minst enkle valg – i kostholdet vårt, som har stor betydning for helsen vår. 

© Berre

– For meg er det viktig å spre kunnskap og inspirasjon om at gode livsstilsvalg kan både forebygge og forsterke effekten av behandling, sier Berit som sammen med Clarion Hotel The Hub arranger foredraget "Tarmen er sjefen" fredag 11. oktober. Foredraget arrangeres sammen med Rosa sløyfe og Brystkreftforeningen og dette er et veldedighetsforedrag hvor overskuddet går til dette formålet. I tillegg til Berit har de fått med seg Elisabeth Bettan Andreassen, Emilie Stordalen, Jonas Brekke og mange flere.

– Det betyr enormt mye for meg å møte mennesker gjennom foredragene mine, sier Berit. De som har opplevd Berit live glemmer det ikke. Hun har en sjelden formidlingsevne av kunnskap.

– Dette blir en superbra kveld med mye å lære, god musikk, mat, mingel og sikkert noe godt i glasset, lokker Berit.

Både Berit og de andre arrangørene håper å se så mange kjente fjes som mulig - både på foredraget og etterpå. Få mer informasjon om arrangementet og bestill billetter her.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...