Tara vårfestival

Velkommen til Vårfestivalen 2018 – livslyst og leseglede!

Cappelen Damm og Tara inviterer til en ny litteraturfestival for inspirasjon og leseglede. Her møter du noen av verdens ledende feelgood-romanforfattere og mange norske sakprosaforfattere.

20. april 2018

Vårfestivalen går av stabelen i Oslo 3. til 5. mai 2018. I tillegg til å møte utenlandske stjerneforfattere som Sarah Jio, Jan-Philipp Sendker, Alyson Richman og Lucy Dillon, får norske lesere også møte mange av de ledende forfatterne innen fakta-sjangeren. 

Les mer og meld deg på festivalen her!

vårfestivalen

HENRIETTE LIEN fant seg selv gjennom yoga. I boken "En yogareise" kan du lære deg hvordan du også kan gjøre det. Hør Henriette selv fortelle sin historie på vårfestivalen. SARAH JIO er amerikansk, bosatt i Seattle. Hun har et stort publikum i Norge og nå er bestselgerforfatteren ute med sin syvende bok på norsk, Hjem til deg. Hør Sarah fortelle sin spennende historie og hvordan hun jobber med bøkene sine. TRINE SANDBERG er hele Norges favorittmatblogger. Enklere og bedre blir det ikke. Trine inviterer, heter hennes siste bok, møt henne på vårfestivalen og få Trines beste mattips

Bli med på bok, bobler og festkveld!

På vårfestivalen er det hele 19 forskjellige arrangementer. Torsdagen avsluttes med en stor inspirasjonsfest og fredag med en festkveld i Rokkokkosalen på Grand Hotel.

Med unntak av festkvelden i Rokkokkosalen på Grand Hotel fredag kveld, og et arrangement med Bok & Bobler samme dag, er alle arrangementene gratis og foregår i Cappelen Damm-huset i Akersgaten i Oslo. 

Meld deg på her!

vårfestivalen cappelen damm

Kanskje er du også interessert i...