Tara weekend
TARA WEEKEND:

Det blir inspirerende foredrag fra flotte damer!

© Berit Nordstrand og Svein Finneide

Bli med på Tara Weekend til Strømstad

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og gleder oss masse til å møte dere under Tara-weekend på Strömstad Spa & resort med sol, sommer og sjø! Se hele det innholdsrike programmet.

6. april 2018

Sett av helgen 1.–3. juni til Tara Weekend på Strömstad Spa & resort!

Velkommen til en herlig inspirasjonshelg sammen med Tara, Norges største kvinnemagasin. Vi lover spennende foredrag, morsom trening, herlig båttur, inspirerende vinkurs – og mye, mye mer. Ta med deg jentegjengen og bli med på en helg med mye moro, avkobling og nye bekjentskaper. 

Program Taras vår-weekend Strömstad Spa

FREDAG 1. JUNI:

 • Kl. 15: Innsjekking fra kl. 15 med utdeling av goodiebag.
 • Kl. 15.00–19.00: «Shoppinggaten» er åpen! Vi lover mange gode weekend-tilbud.
 • Kl. 16.00–17.00: Yoga - passer for alle nivåer.

          Påmelding til treningstimen gjøres til [email protected] før ankomst.

 • Kl. 17.00–18.00: Challenge styrke og kondisjon.Påmelding til treningstimen gjøres til [email protected] før ankomst.
 • Kl. 18.15–19.15: Champagnekurs med Taras egen vinekspert Gunnhild Bjørnsti. Booking av plass på champagnekurset gjøres før ankomst. Pris: 200 kr. Send en e-post hit for påmelding: [email protected].

 • Kl. 20.00–22.00: Italiensk middagsbuffé i restaurant Maritimus med fartsfylt moteshow med Taras egne modeller. Få tips og ideer om vårens og sommerens look. Du får også anledning til å kjøpe klær i vår «shoppinggate». Sjefredaktør Torunn Pettersen i Tara ønsker velkommen til Taras vår-weekend!
 • Kl. 22.00–01.00: Pink Friday – nattklubb.

champagne kurs
SMAKING: Det høres vel ikke helt feil ut med champagne-smaking på spa?© GettyImages

LØRDAG 2. JUNI:

«Shoppinggaten» har åpent hele dagen.

 • Kl. 08.00–09.00: Klassisk Yoga

          Påmelding til treningstimen gjøres til [email protected] før ankomst.
 • Kl. 09.00–10.00: Er du en av dem som stadig leser om meditasjon og mindfulness, og har lyst til å prøve selv, men ikke vet hvordan du skal komme i gang? Taras mangeårige mindfulness-spaltist, Lisbeth Pettersen, gir deg to muligheter denne helgen. 
I denne timen, lørdag, kan du delta i en «aktiv meditasjon», hvor du kvitter deg med oppsamlet stress, og faller til ro i deg selv. Hvis du heller vil prøve en ”stille meditasjon” sammen med Lisbeth, kan du gjøre det i morgen, søndag, kl 08.45.
Påmelding til timen gjøres til [email protected] før ankomst.


 • Kl. 10.15–11.15: Møt Taras blogger og journalist Lene Wikander. Hør hennes sterke historie både som kreftpasient og kvinnen bak Taras nye storserie ”Førtiårskrisa” som havnet mitt oppi MeeToo-lynnedslaget. Lene og Tara tar likestillings-Norge på pulsen, fortalt av kjente kvinner, både innenfor kultur, underholdning, politikk og media.
 • Kl. 11.30–13.00: Vendela Kirsebom vil snakke om sitt eget liv, om sine opp- og nedturer. Om å være modell i verdensklassen, men også om hvordan hun møter skjønnhetsidealene etter at hun fylte 50 år. – Jeg gleder meg stort til å møte Taras lesere på Strömstad Spa & Resort, sier Vendela som etter foredraget signerer sin siste bok.
 • Kl. 13.15: Lunsj! Strömstad Spa & Resorts populære lunsjbuffé med forskjellige forretter, varmretter og desserter. Pris pr. person: 225 kr.
 • Kl. 13.15–15.00: Bli med på en herlig båttur fra hotellets egen marina ut til Furholmen (15 minutter). Opplev koking av ferske kreps. Krepsen serveres sammen med dagens hjemmelagde fiskesuppe – nå som sjømaten i Bohuslän er på sitt beste. Pris pr. person: 499 kr.
 • Booking av lunsj på Furholmen gjøres til [email protected] før ankomst.
 • Kl. 15.15-16.15: – BLI MED, DA VEL! Oppfordrer danse- og triminstruktør Grethe Tenden og to av hennes kolleger. I den store salen blir det fullt trøkk og masse moro, når musikken fyller rommet og Grethe & co geleider oss gjennom denne timen som er tilpasset alle nivåer. Når timen er over er du ikke bare svett og fornøyd, du har også fått med deg et par enkle trinn du kan ta i bruk senere på kvelden på dansegulvet! Påmelding til denne treningstimen gjøres til [email protected] før ankomst.
lunsj strømstad spa
LUNSJ:

Hvis du ennå ikke har prøvd lunsjen på Strømstad Spa, så har du virkelig noe å glede deg til. 

© Strømstad Spa
 • Kl. 14.30–17.00: Få med deg «Ekstra-menyen» i «Shoppinggaten».

Du kan blant annet:

– Vinne produkter fra Strömstad Spas spashop.

– Prøve hånd- og stolmassasje.

– Droppe inn for å prøve hotellets populære Spa Ritual fra Decléor Aroma Spa Ritual for 295 kr.

– Få Mini pedikyr – beste lakken i vårens farger.

– Nyte energishots fra restauranten.

 • Kl. 18.00–19.00: Vinkurs: Smak på og lær om vårens beste terrasseviner med Taras egen vinekspert Gunnhild Bjørnsti. Booking av plass på vinkurset gjøres før ankomst til [email protected]. Pris: 200 kr.
 • Kl. 18.00–19.45: Gå innom Taras «fotovegg» og møt fotograf og Tara-modell Aurora Lorente. Løs utfordringen: «Skap den beste Tara-forsiden!» (Se egen flyer i goodiebagen.)
 • Kl. 20.00–22.15: 3-retters festmiddag i festsalen.
 • Kl. 21.45–22.15: Tara-weekends store gavedryss. Vi lodder ut supre premier fra våre sponsorer og partnere.
 • Kl. 22.15–02.00: Vi lover herlig stemning og dansbar musikk i lobbybaren.
 • Kl. 22.15–02.00: Mojito Collection – nattklubb.
tara weeekend 2018
TARA WEEKEND:

Det blir god stemning i baren under Tara Weekend 2018. Vi håper du kommer!

© Strømstad Spa

SØNDAG 03. JUNI:

 • Kl. 08.00–10.30: Frokost.
 • Kl 08.45 – 09.45: Er du en av dem som stadig leser om meditasjon og mindfulness, og har lyst til å prøve selv, men ikke vet hvordan du skal komme i gang? Taras mangeårige mindfulness-spaltist, Lisbeth Pettersen, gir deg to muligheter denne helgen. Du kan delta i en «stille, guidet meditasjon», hvor Lisbeth tar deg med på en reise ut av tankene og inn i nået. 
 • Kl. 10.00–11.30: Møt lege, kostholdsekspert og livsnyter Berit Nordstrand som denne våren har coachet ikke mindre enn 2000 tara-lesere med sitt eget spesialsydde 12 ukers program ”Tara Frisk Start”. Nå kan du også lære deg hennes enkle og virkningsfulle metode – som fører til varig livssendring.
 • Kl. 13.00: Utsjekk.

Tips: Om du ønsker å være lengre på Strömstad Spa & Resort og oppleve Lyxsöndag som er en av våre jubileumspakker, kan du booke rommet ditt for kun 1095 kr. for to personer i dobbeltrom, inklusivt frokost og tilgang til spaet.

Vi ønsker alle god tur hjem!

Priser Tara-weekend 2018

For Tara-abonnenter: 2995 kr
For ikke-abonnenter: 3295 kr
Enkeltmannsrom-tillegg er på 500,- SEK

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...