Tara Weekend Geilo Vestlia
Kom til Vestlia Resort på Geilo:

Ta med deg jentegjengen og bli med på en helg med mye moro, avkobling og nye bekjentskaper. Vi lover deg inspirerende foredrag, herlig underholdning og mye, mye mer!

© Tara / Svein Finneide / Julie-Christine Krøvel

Programmet til Tara Weekend Geilo er klart!

Vi gjentar suksessen fra i fjor – og gleder oss masse til å møte dere fantastiske lesere på Tara Weekend på Geilo! Husk at som abonnent får du rabatt på weekenden!

3. september 2018 av redaksjonen

Fredag 12. oktober til søndag 14. oktober fyller magasinet Tara i kjent stil opp Vestlia Resort. 

I år er det sjette gang det skjer, og vi lover fullt trøkk fra startskuddet går. Foruten yoga, vinsmaking, fjellturer, SPA og mye mye mer, blir det kåring av Årets modigste!

Vi gleder oss stort til å møte alle dere på Tara-weekend 2018. Tara-redaksjonen gleder seg til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter og liv, foredrag til ettertanke, kvinnemøter du sent vil glemme. Og ikke minst skal vi, som vi gjorde i fjor, kåre Årets modigste kvinne, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften i Vestliahallen lørdagskvelden.

Sett av helgen 12.-14. oktober til Tara-weekend på Vestlia Resort på Geilo.

Tara Weekend Geilo
SPREKE AKTIVITETER:

Du kan glede deg til flere varianter av yoga, fjellturer og annen moro på Vestlia i oktober. 

Hele programmet til Tara-weekend, time for time:

FREDAG 12. OKTOBER

Kl. 07.30-10.00: Frokost.

Kl. 11.00-11.50: Yoga Gentle Flow

Kl. 13.00-19.00: Shoppinggaten med flotte tilbud er åpen.

Kl. 15.00-15.50: Medisinsk Yoga

Kl. 16.00-16.50: Yoga Gentle Flow

Kl. 17.00-17.50: Medisinsk Yoga

Kl. 17.00–17.50: Champagnekurs med Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti. Påmelding i resepsjonen. Kr 200 per person. Holdes i Kai Fjell-salen.

Kl. 18.00–18.50.00: Vinkurs, om høstens deilige rødviner, med Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti. Påmelding i resepsjonen.

Kr 200 per person. Holdes i Kai Fjell-salen.

Kl. 18.00–21.30: Middagsbuffet i restauranten.

Kl. 19.00–20.15: Møt krimdronningen Unni Lindell i Vestliahallen. Nært og spennende!

Kl. 21.30: Velkommen i Vestliahallen! Moteshow med Tara-modeller. Sjefredaktør Torunn Pettersen byr på gavedryss fra årets sponsorer – vi trekker heldige vinnere som mottar flotte premier.

Kl. 22.00–02.00: Nattklubb med DJ og GOD STEMNING


LØRDAG 13. OKTOBER

Kl. 07.30-10.00: Frokost.

Kl. 08.00-08.45: Yoga Gentle Flow

Kl. 09.00-09.50: Medisinsk Yoga

Kl 10.00-10.50: Yoga Gentle Flow
Kl. 09.00-09.45: Medisinsk Yoga
Kl. 09.00-18.00: Shoppinggaten med flotte tilbud er åpen.

Kl. 10.00-10.45: Yoga Gentle Flow

Kl. 10.00-10.50: Møt stikkedesigner Arnhild Skatvedt, som har designet både Tara-gensere og Tara-kjoler. I Vestliahallen forteller Arnhild om hvordan strikkingen tok henne gjennom sykdommen og gjorde henne sterkere.

Kl. 11.00-12.30: Taras nye spaltist heter Silje Torp. Hun er skuespilleren kjent fra blant annet ”Lilyhammer” og ”Vikingane”, som har valgt å utdanne seg både til PT og mental trener. – Dit tankene drar gang på gang, der er også hjertet», sier Silje som brenner for å inspirere deg til å ta modige valg basert på hvor hodet- og hjertet ditt- til stadighet drar. I Vestliahallen.

Kl. 12.00–13.00: Lunsj (ikke inkludert)

Kl. 12.45–15.00: Taras guidede turer som passer alle. Velg mellom en tur rundt Utsedalsfjorden eller en fjelltur med guide. Kjøp nistepakkepapir i frokostsalen og lag din egen matpakke til turen, kr 95 settes på rommet. Matpakke smøres under frokosten. Heisbillett kjøpes i resepsjonen, kr 50. Du møter guidene i resepsjonen.

Kl. 15.00–16.00: HAPPY HOUR! Gå ikke glipp av de ekstra gode tilbudene i shoppinggaten.

Kl. 15.15–16.00: Bli med på en treningstime medTtaras spaltist Silje Torp. Lær de beste og mest effektive øvelsene du trenger for å styrke deg og kroppen din. I Vestliahallen.

Kl. 16.00–17.00: Vannyoga

Kl. 17.00–17.50: Yoga Gentle.

Kl. 18.00–18.50: Champagnekurs med Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti. Påmelding i resepsjonen. Kr 200 per person. Holdes i Kai Fjell-salen.

Kl. 18.00–19.00: Fotovegg med Tara-modell og fotograf Aurora Leonor Jimenez Lorente.

Kl. 19.00-23.00: FESTAFTEN i Vestliahallen med konferansier Kari Slaatsveen. Hun er radioreporteren og underholderen som med underfundig humor leker med ord. Vi presenterer finalistene til Tara-prisen 2018 Årets modigste kvinne . Musikalsk innslag ved artisten med den særegne stemmen, Marianne Antonsen. Hun har med seg pianist Bjørn Halstensen.

Kl. 23.00–02.00: Nattklubb med DJ


SØNDAG 14. OKTOBER

Kl. 07.30-10.00: Frokost.

Kl. 09.30-10.15: Yoga. Gentle Flow

Kl. 10.00-12.00: Shoppinggaten er åpen.

Kl. 10.15-11.30: Mindfulness-ekspert og Tara-spaltist Lisbeth Pettersen tar stadig nye sjanser. I disse dager har hun debutert som krimforfatter på Juritzen-forlag. Lær hennes egne mindfulnessmetoder og la deg inspirere av hennes motto: SKVIS LIVET, ta sjansen! Men ikke mist hodet om du lykkes. Det handler om å leve maksimalt.

Kl. 12.30: Utsjekk 

Gå ikke glipp av:

Vinkurs med Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti (hun vil holde sine populære kurs både fredag og lørdag)

• trening med PT og mentaltrener Silje Torp

yoga for både nybegynnere og viderekommende

Shop i den spesiallagde «Shopping Avenue». Vi lover mange spesialtilbud!

Inspirerende foredrag og underholdning

Guidet fjelltur – velg mellom lett og litt hardere løype.

Velfylte goodiebags

– Og mye, mye mer!

Inspirerende foredrag

Møt skuespilleren Silje Torp, kjent fra blant annet Vikingane, Lillyhammer og Underholdsningsavdelingen. Silje er utdannet skuespiller, PT og mentaltrener og også ny spaltist i Tara med fysisk og mental trening i fokus.

«Dit tankene drar gang på gang, der er også hjertet», ifølge henne. Silje brenner for å inspirere deg til å ta modige valg basert på hvor hodet- og hjertet ditt- til stadighet drar.

Bli med på hennes foredrag som handler om hvordan alt endrer seg til det bedre når vi tør å lytte til oss selv og tar konsekvensene av det vi finner ut. Resignasjon og tvil erstattes med styrke og eierskap når vi tar ansvar for den vi er og det vi vil. Det er en morsom- og litt skummel reise som krever retning og mot.

Hvem vil du være? Er du der nå? Hvis ikke, kast loss. Premien er deg selv- og en spennende ferd!

Lanserer ny krimbok

Unni lanserer sin nye krimbok til høsten og Tara-weekend på Vestlia blir ett av de første stedene hun møter leserne sine. Denne gangen har Unni forsvunnet inn i en verden av dype skoger og en mann som sender ut en drone og ser en enslig kvinne i et lite telt. 

Selv ville krimdronninga aldri overnattet alene i en skog, i det hele tatt er ikke friluftsliv det hun setter øverst på lista. Det er livsfarlig, ler hun. Hva har inspirert Norges ukronede krimdronning denne gangen? Hva har hun lagt vekt på? Hvordan skaper hun plottet og figurene sine? Hva synes Unni selv er spennende – hun går jo for å være en av de mest lettskremte krimdronninger som finnes i denne verdenen…

silje torp
Silje Torp:

Bli inspirert til å lytte bedre til deg selv!

Skaper stemning lørdagskvelden

Hun er radioprogramlederen og underholderen som med underfundig humor tryller med ord. På lørdag geleider hun oss gjennom hele festaftenen og kåringen og til slutt prisutdelingen i anledning Årets modigste kvinne 2018, mens Marianne med den karakteristiske stemmen er tilbake etter hjernesvulsten. Her vil hun også fortelle om hvordan den tøffe tiden har påvirket henne som menneske.

Unni Lindell
Unni Lindell:

Fredag kveld, den 12. oktober, etter at mørket har senket seg, er det duket for et spennende og ikke minst ganske så morsomt forfattermøte i selveste Vestliahallen på Tara-weekend. Sammen med Unni Lindell blir det fest og underholdning! 

© Tara

Strikking ble til mestring

Strikkedesigner Arnhild Skatvedt står bak Taras egne strikkeplagg som Tara-genseren, Tara-toppen og Tara-kjolen. Nå kan du møte henne på Tara-weekend på Vestlia hvor hun forteller sin historie om hvordan strikking ble veien til mestring etter alvorlig sykdom. – Det blir fint å få fortelle om min strikkeglede og hvorfor jeg er strikkedesigner, hvordan de ulike «Tara-strikkemodellene» blir til og hva som inspirer meg, sier Arnhild.

Kari Slaatsveen og Marianne Antonsen
Kari Slaatsveen og Marianne Antonsen:

 Nyt begge disse herlige damene fra scenen i Vestliahallen under festaftenen på lørdag. 

© Tara / Svein Finneide

Livets opp- og nedturer

I sitt nye foredrag forteller Lisbeth om opp- og nedturer. Om drama, og hvordan hun hjelper seg selv med meditasjonsteknikker. For selv om Lisbeth ofte er redd, så trives hun på en knivsegg. Noen ganger går det galt. Som med-grunder og daglig leder av Zen resort & Spa, måtte hun gjennom en konkurs. Hun har hatt brystkreft, og har pådratt seg helseutfordring hun må ta hensyn til. 

Men mottoet hennes er fortsatt: SKVIS LIVET. 

Uansett hva du må tåle av smerte, skam og nederlag. Ta sjansen! Men ikke mist hodet om du lykkes. Det handler om å bruke livet maksimalt. Om å holde hodet skjerpet og hjertet varmt. Om å være til stede, få til noe. Være engasjert. Og når det går galt; øve seg på å tilgi seg selv og andre. I høst debuterer hun med en thriller; La meg ikke huske. En roman hvor hun har hentet inspirasjon fra sitt eget liv.

Arnhild Skatvedt tara genseren
Arnhild Skatvedt:

Hør Arnhilds sterke historie om alvorlig sykdom og veien til mestring.

Lisbeth Pettersen
Lisbeth Pettersen vil skvise livet litt:

Taras mangeårige spaltist Lisbeth Pettersen (61), har hatt et eventyrlig liv siden hun femten å gammel «flyktet» fra Mo i Rana til København. 

© Esten Borgos

PRISER TARA WEEKEND 2018:

Kr 3200,- pr. person, for abonnenter

Kr 3450,- pr. person, for ikke - abonnenter

TILLEGG for enkeltrom: Kr 400,- pr. døgn

Prisene ovenfor inkluderer:

  • Stor frokost buffet lørdag & søndag
  • Middag fredag og lørdag kveld
  • Foredrag og aktivteter
  • Fri inngang til Eventyrbadet
  • Inngang til Vestlia sitt moderne treningsstudio
  • Fri parkering

Ønsker du å komme opp torsdag 11. oktober?

Kr 1090,- pr. person, inkludert middag torsdag og frokost fredag

TILLEGG for enkeltrom: Kr 400,-

Prisen inkluderer: overnatting, 2 x frokost, 2 x middag, aktiviteter, guidet fjelltur, alle foredrag og underholdning. Påmelding til vin og Champagnekursene gjøres på Veslia ved ankomst.

Tara weekend
Spennende aktiviterer:

Du kan glede deg til flere varianter av blant annet yoga, fjellturer og vannaktiviteter på Vestlia i oktober.

Årets modigste kvinne

Ikke minst! Bli med å hedre Årets modigste kvinner når de flotte finalistene til den gjeve Tara-prisen kåres til fjells. Ellers blir det vinsmaking med Gunnhild Bjørnsti, shoppinggate og gavedryss! Pluss mye mye mer.

Påmelding finner du her!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...