AKTIV HELG PÅ VESTLIA: Det blir fjelltur, yoga, mindfulness, vinsmaking, foredrag, konsert, shopping og mye mye mer.

© Paul Lockhart

Bli med på Tara-weekend 2020!

23.-25. oktober arrangeres Tara-weekend for 8. gang. Lege Berit Nordstrand, kunstner Björg Thorhallsdottir, stand-up-komiker og relasjonsterapeut Dora Thorhallsdottir, mindfulnessekspert Lisbeth Pettersen, vinekspert Gunnhild Bjørnsti, finalist til Årets modigste kvinner 2019, Gry Hege Henriksen med fler kommer. Kommer du?

1. juli 2020 av Cecilie Espensen

Tradisjonen tro arrangerer vi vår årlige høsttur Tara-weekend på Vestlia Resort på Geilo. Sett av helgen 23.-25. oktober og meld deg på! 

For 8. året på rad lover vi full trøkk fra startskuddet går. Foruten yoga, vinsmaking, fjellturer, foredrag, shopping, god mat, SPA og mye mye mer, blir det kåring av Årets modigste kvinne!

Tara-redaksjonen gleder seg til å fylle Vestlia Resort på Geilo med latter, liv, foredrag til ettertanke, kvinnemøter du sent vil glemme Og ikke minst skal vi kåre Årets modigste kvinne, og hylle våre tøffe finalister med en stor festaften i Vestliahallen lørdagskvelden.

Det hele er gjennomført under gjeldende smittervernsregler som du kan lese mer om her.

Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti holder kurs:

Lege Berit Nordstrand, kunstner Björg Thorhallsdottir, stand-up-komiker og relasjonsterapeut Dora Thorhallsdottir, mindfulnessekspert Lisbeth Pettersen, vinekspert Gunnhild Bjørnsti, finalist til Årets modigste kvinner 2019, Gry Hege Henriksen med fler kommer. Kommer du?

Her melder du deg på!

SER FREM TIL Å MØTE LESERNE IGJEN: Taras sjefredaktør Torunn Pettersen ser frem til å møte lesere for 8. året på rad på Vestlia resort 23.-25. oktober.

Taras sjefredaktør Torunn Pettersen gleder seg til å møte leserne på Tara-weekend på Vestlia resort:

– Det føles veldig bra å arrangere Tara-weekend. Vi prøver å lage «Tara live» for alle deltakerne våre. Det som er essensen i alt Tara formidler, er det som fyller Vestlia Resort denne helgen: Inspirasjon, glede, meninger, kvinnehistorier, latter, deilig mat, vin – og enda mer latter, sier Torunn Pettersen og ser frem til både fjelltur, trening og yoga. – Vi håper at så mange som mulig vil komme sammen med oss på Tara-weekend fra 23 – 25 oktober. Vi lover et spennende program og en helg du sent vil glemme.   

Lege og kostholdsekspert Berit Nordstrand

BERIT NORDSTRAND KOMMER: Lege Berit Nordstrand holder foredrag om mat og helse på Tara-weekend.

© Mats Dreyer

Legen og ernæringseksperten Berit Nordstrand kommer også. Et foredrag med Berit er et herlig påfyll med gjennomførbare tips til et lettere liv. Hun ga nylig ut boken «Omstart 30», som handler om et bedre liv på 30 dager med mat som medisin. Berit er et trøndersk fyrverkeri. Hun byr på egne erfaringer og livsendringer og hun forteller så gripende om mennesker hun har møtt, at du er nødt til å bli berørt.      

Det blir show med søstrene Björg og Dora Thorhallsdottir i Vestliahallen på lørdagskvelden. De lover både hylenede latter og trrllende tårer når de inntar scenen til skikkelig fest i Vestlia-hallen.

– Vi gleder oss allerede, sier søstrene og håper vi blir riktig mange Tara-lesere til fjells denne helgen.

Tara-spaltist og kunstner Björg Thorhallsdottir og stand-up-komiker og relasjonsterapeut Dora Thorhallsdottir

SØSTRENE THORHALLSDOTTIR KOMMER: Tara-spaltist og kunstner Björg Thorhallsdottir og stand-up-komiker og relasjonsterapeut Dora Thorhallsdottir inviterer til fest på Vestlia.

Gry Hege Henriksen har amputert begge hendene og begge føttene etter blodforgiftning

FINALIST TIL ÅRETS MODIGSTE KVINNE 2019 KOMMER: Gry Hege Henriksen lar ikke handikappet sitt stoppe seg. Hun jobber fortsatt som ingeniør, holder foredrag, skaper kunst og skriver bok. 

© Svein Finneide

Gry Hege Henriksen, finalist til Årets modigste kvinne 2019 og kjent fra NRK-dokumentaren «Nye bein å stå på», holder foredrag på lørdag om veien tilbake til livet. I 2017 måtte hun amputere begge hendene og begge føttene etter blodforgiftning og multiorgansvikt. Men den beintøffe nordlendingen greide å snu ønsket om å dø til å bli jakten på et godt og meningsfullt liv – til tross for handikappet. Og det har hun greid. I det motiverende foredraget forteller hun om veien tilbake. 

Taras vinekspert og sommelier Gunnhild Bjørnsti

TARAS VINEKSPERT KOMMER: Gunnhild Bjørnsti er klar for vinsmaking på Vestlia.

Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti holder vinsmaking fredag og lørdag på Tara Weekend. Det blir smaking av både bobler og gode viner.

– Et av årets høydepunkter for meg er å tilbringe denne helgen med alle de fantastiske Tara-leserne og dele kunnskap og vinglede, sier Gunnhild som lover god stemning og mye godt i glasset.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...