Tara-weekend Strømstad Spa 2017

Bli med på Tara Weekend 2017 til Strømstad!

Møt Prinsesse Märtha Louise, Björg Thorhallsdottir og mange flere fantastiske damer på Taras vår-weekend.

25. januar 2017

For info om årets Tara Weekend Strømstad, trykk her!

Bli med Tara på tur! Vi gleder oss til å feire våren sammen med dere. Bli med til Strømstad Spa helgen 5. til 7. mai. 

Les mer om priser og påmelding nederst i saken!

Bli inspirert sammen med oss! 

Du får:

Björg Thorhallsdottir sier dette om Taras vår-weekend:

– Jeg har som alle andre gått igjennom livet og snublet – ofte. Det gjør vondt. Men jeg har lært at når jeg har dritt opp til halsen, da er det ikke så lurt å henge med hodet! Jeg bestemte meg tidlig for at jeg ville våkne opp hver morgen og kjenne på glede. 

For å komme dit har jeg lært meg mange forskjellige verktøy som gjør livet mitt så utrolig mye deiligere, enklere og gladere. Disse vil jeg lære dere på Taras vår-weekend. Jeg gleder meg til en vakker og nær stund med dere, sier Björg.  

Kickstart kostholdsendringen din

Ulrika Davidsson, Taras egen vektcoach som du kjenner igjen fra de faste sidene i Tara, forteller deg hvordan du også kan forandre din livsstil. Hennes budskap er at det aldri er for sent. Hun holder en forelesning om hvordan hennes webkurs kan sette igang en kickstart for deg selv. Hennes teorier har hjulpet henne selv ned i vekt. Ulrika bidrar med masse glede og inspirasjon til en sunnere livsstil. Har du lyst til å snakke med henne personlig? Ikke noe problem. Hun er der for deg!

Vin og bobler

Taras egen vinekspert Gunnhild Bjørnsti lar startskuddet gå for helgen med sitt herlige og sprudlende vinkurs. 

– Når damer møtes, skjer det mye positivt. Vi inspireres av hverandre. Derfor er det alltid vellykket å lære bort mine beste tips om hvordan man kan nyte vin og bobler enda bedre. Sammen storkoser vi oss og deler erfaringer med spennende smaker og gode opplevelser. Vi snurrer på vinglasset, lukter grundig og får ny kunnskap i hyggelig lag, sier Gunnhild som gleder seg stort til Tara-weekend.

Stress ned

Lisbeth Pettersen, Taras faste mindfulness-spaltist, har i mange år tipset oss om hvordan vi kan leve mer og stresse mindre, gjennom å trene oss på å plassere oppmerksomheten der vi vil ha den, og ikke bare la den flyte rundt. 

Men hjernen er sta, og har lagt seg til vaner som det ikke er lett å komme ut av. For å oppnå en forandring, uansett hva temaet er, kreves det at vi jobber systematisk med saken. Derfor bruker vi ulike meditasjonsteknikker. De er enkle å lære seg, og kan være til stor hjelp i sorgarbeid, åpne for glede, roe tanker, styrke fokus, få ut propper som hindrer flyten. 

Priser Tara-weekend 2017

For Tara-abonnenter: 2950 kr

For ikke-abonnenter: 3250 kr

Påmelding Tara-weekend 2017


Strømstad Spa

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...