TARA-WEEKEND 2017 PÅ GEILO
Fest til fjells:

Taras sjefredaktør Torunn Pettersen og resten av Tara-redaksjonen gleder seg stort til årets fjelltur sammen med lege og livsnyter Berit Nordstrand som foredragsholder.

© Mats Widén / Svein Finneide / Produsenten

Bli med på Tara Weekend 2017 og vinn populære løpesko!

Vi er klare for tidenes dametur med fullspekket program! Er du med?

31. mai 2017

For info om årets Tara Weekend Geilo, trykk her!

Vi gjentar suksessen fra i fjor – og gleder oss masse til å møte dere lesere på Tara Weekend!

Sett av helgen 13.-15. oktober og ta med deg dameklubben til Vestlia Resort på Geilo.

Ta med deg jentegjengen og bli med på en helg med mye moro, avkobling og nye bekjentskaper. Vi lover deg inspirerende foredrag, herlig underholdning og mye, mye mer!

Påmelding finner du her!

I år hedrer vi Årets modigste kvinner ved å ta med finalistene til den gjeve Tara-prisen til fjells. Det blir mange sterke historier fra scenen under festaften lørdag 14. oktober. Kveldens konferansier vil være foredragsholder og stand-up komiker Dora Thorhallsdottir.

Bli en livsnyter

Lege og livsnyter Berit Nordstrand skal selvfølgelig bli med på Tara-weekend. Hun skal holde foredrag om hvordan mer nytelse i nydelige matretter kan gi deg bremset aldring, færre rynker, smalere midje og en friskere kropp. Glem sultefôring og kaloritelling oppfordrer den populære legen.

Meld deg på Tara-weekend og lær mer om hvordan maten, mosjonen og det mentale kan spille på lag og gi betydelige effekter.

– Jeg gleder meg til å treffe og inspirere Tara-lesere sier, Nordstrand. 

Sjekk hele programmet her!

Vinn populære løpesko!

Nå kan du og resten av damegjengen stikke av med hvert sitt par løpesko fra Icebug – Oribi RB9X. Dette er en superlett sko som passer de fleste terrengløpere, men egner seg også godt i joggeløypa og på grusvei. 

Meld dere på innen mandag 8. juni og dere er med i trekningen av løpesko fra Icebug (inntil 5 par).

Slik deltar du: Meld deg på www.taraweekend.no + send en mail med navn på alle damene og skostørrelse til [email protected]

Kanskje er du også interessert i...