Tara og Gyldendal på turné: Møt de tre store!

Opplev Herbjørg Wassmo, Heidi Linde og Cecilie Enger i samtale med Mona B. Riise. Vi besøker 6 steder, sjekk her om du bor i nærheten!

18. september 2017

Tre spente forfattere

Forfatterne møtes på scenen for å snakke om sine nye bøker, med nærhet og ettertenksomhet, med humor og vemod. 

Jeg gleder meg veldig til å reise på bok-turné! En forfatter skriver jo bøker for å bli lest, men det er ekstra fint å få anledning til å møte Taras mange litteraturinteresserte lesere ansikt til ansikt, sier Cecilie Enger. Hun er bokaktuell med romanen «Pust for meg». Sammen med sine gode forfatterkolleger Herbjørg Wassmo og Heidi Linde skal hun besøke seks steder i løpet av november. 

Også Herbjørg Wassmo ser frem til lesermøtene: – Etter flere år alene dypt nede i katakombene, er det et gledelig sjokk å få være i et fellesskap med andre som også har vært famlende og isolert, sier den mest erfarne av de tre. Denne høsten kom hun ut med den fjerde boken om Dina, som ble møtt med store forventninger. Nok en gang innfridde Herbjørg, som nesten ikke kan vente på å legge ut på veien.

– Oi! Så gøy vi skal ha det! Som vi skal le og fullstendig gi blaffen i hva verden forventer, sier en opplagt Herbjørg.

– Som ungdom leste jeg Herbjørg Wassmos Tora-bøker med stor begeistring, sier Heidi Linde, den yngste av de tre. – Og i de siste årene har jeg latt meg rive med av Cecilie Engers gode romaner. Å få reise på turné med disse forfatterne, kjennes magisk. Bokbader og intervjuer Mona B. Riise er dessuten en svært engasjert og dyktig samtalepartner, og jeg ser virkelig frem til å snakke med henne om den nye romanen min «Talte dager», sier Heidi Linde, som også er spent på å treffe publikum i salen.

Kommer vi til ditt hjemsted?

Møt Herbjørg Wassmo, Cecilie Enger og Heidi Linde. Tara og Gyldendal forlag besøker 6 steder sammen med denne forfatter-trioen! 

Bor du i nærheten av disse stedene håper vi å treffe deg:


22. Nov. Fredrikstad. Litteraturhuset, kl. 19.00

23. Nov. Nes. Biblioteket, kl. 19.00

28. Nov. Trondheim. Hovedbiblioteket, kl. 19.30

29. Nov. Tromsø. Verdensteatret, kl. 19.00

30. Nov. Asker. Kulturhuset, kl. 19.00


Billettpriser: 150 kr. For Taras lesere: 100 kr

For mer informasjon om arrangementet og billettbestilling: gyldendal.no/detrestore
Seneste

Kanskje er du også interessert i...