event Tara venninnekveld
Bli med på venninnekveld med Tara!


© Svein Finneide

Tara hyller vennskap og kjærligheten – sammen med Björg, Dora og Katrine!

9. januar 2018

Bli med på venninnekveld!

Sammen med Pitch Forlag feirer Tara vennskap og kjærligheten sammen med forfatterne Björg Thorhallsdottir, Katrine Wessel-Aas og Jonathan Jæger. Bokinspirator Liv Gade og komiker Dora Thorhallsdottir kommer også, i tillegg til flere gjester og musikalske innslag. Det blir deilig musserende i glassene, flotte overraskelser og gaver! Hva er vel bedre enn en inspirerende, musikalsk og humoristisk aften i vintermørket i februar, et par dager før Valentines Day?

KATRINE WESSEL-AAS 

KATRINE WESSEL-AAS har skrevet en storslått og fortryllende roman om livet til den velstående overklassefamilien Winther. Handlingen utspiller seg i Trondheim på slutten av 1800-tallet. Dette er første bok i en imponerende serie om Winther-dynastiet – fylt med kjærlighet, dramatikk og skjulte hemmeligheter. Katrine blir intervjuet av bokinspirator Liv Gade. 

BJÖRG THORHALLSDOTTIR

BJÖRG THORHALLSDOTTIR forteller om sin helt spesielle reiseguide, der hun tar deg med på en uforglemmelig reise til sitt Island. Enten det er venninnetur eller en romantisk langhelg – her får du tips og opplevelser du ikke finner i andre reisebøker eller på nettet.

JONATHAN JÆGER skriver små, enkle, presise og undrende dikt om kjærligheten. Perfekt for å skape hjertevarme i den ellers så kalde vinteren. 

Praktisk informasjon:

Det hele finner sted på ærverdige Ballroom i Nedre Vollgate 11, et steinkast fra Stortinget.

Dato: 12. februar 2018

Arrangementet begynner klokken 18:00, og billetter koster kun kr 200 per person. Skynd deg å sikre deg en plass – her blir det fort fullt!

Trykk her for å bestille billetter!

Komiker DORA THORHALLSDOTTIR kommer også!

Seneste

Kanskje er du også interessert i...