Dan Brown og Ken Follett
Forfattermøte:

Dan Brown og Ken Follett gjester Norge sammen!

© Cappelen Damm

Stjernemøte: Dan Brown og Ken Follett kommer til Norge

Nå får du sjansen til å treffe blant annet mesteren av kodekrim og suksessforfatteren bak bøkene "Da Vinci-koden" og "Engler og demoner" i Oslo 31.oktober!

27. oktober 2017 av Tonje Skjervold

Klikk på linken for å kjøpe billetter: 

Rockefeller.no eller på Billettservice.no

Det blir et møte i stjerneklasse når Dan Brown møter Ken Follett for første gang på en scene.

– Denne høsten har forlag over hele verden hatt store lanseringer med de nye bøkene til Dan Brown og Ken Follett, og vi her i Norge er det eneste landet som har fått dem sammen på scenen, sier en fornøyd markedsdirektør i Cappelen Damm, Knut Gørvell.

Dan Brown har aldri vært i Norge tidligere og har heller aldri møtt Ken Follett før nå. 

– Det er en verdensbegivenhet at de står på samme scene,» sier Gørvell.

Mester av kodekrim

Dan Brown er kjent som mesteren av kodekrim. Romanene hans, blant annet Da Vinci-koden og Inferno, er solgt i over 200 millioner eksemplarer verden over og oversatt til 56 språk. Den nye Robert Langdon-thrilleren Opprinnelse ble verdenslansert 3. oktober. Den føyk rett til topps på bestselgerlister verden over – også her hjemme.

Kongen av mursteinsromaner

Ken Follett er også en av verdens mest leste forfattere. Han har solgt over 1,2 millioner bøker her til lands og over 160 millioner verden over. Mange lesere kjenner ham fra debutromanen Nålen, men de senere årene er han mest kjent for sine historiske romaner. Årets roman Den evige ilden(Oversatt av Monica Carlsen) som hadde verdenslansering 12. september handler om maktkampen mellom Dronning Elizabeth 1 og dronning Maria Stuart. Mellom dem står verdens første hemmelige agent.

Du kan lese den opprinnelige saken fra Cappelen Damm her.

Seneste

Kanskje er du også interessert i...