Smakfull kveld med Tara Smak

Tara Smaks lesere møtte tre bokaktuelle superkokker, og fikk smake deres favorittretter.

14. september 2012 av Lisbeth Skøelv og Maria Aavatsmark

Det ble nesten mer enn de greide å gape over, de 160 matinteresserte kvinnene og mennene som hadde tatt turen til Tara Smak og Gyldendal/Versal Forlags felles event i Oslo torsdag kveld. Ikke bare fikk de hilse på hele Norges matmor, evigunge Ingrid Espelid Hovig (88), prate med de kokebokaktuelle forfatterne Kjartan Skjelde, Terje Ommundsen og britiske Rachel Khoo. De fikk også se de tre kokkene tilberede favorittrettene fra sine respektive bøker.

Og som kronen på verket fikk alle sammen til slutt servert et treretters måltid. Forretten var det Kjartan Skjelde fra Tango Bar og Kjøkken i Stavanger som sto for. Han serverte Salma-laks med syltede grønnsaker. Deretter fulgte thaimat-eksperten Terje Ommundsen fra restauranten Plah i Oslo, opp med Paneng curry med høyrygg av okse til hovedrett. Rachel Khoos sjokoladefondant med saltet karamell satte et søtt punktum for det velsmakende måltidet.

Tara Smaks sjefredaktør Torunn Pettersen var særs fornøyd med å tilbringe kvelden sammen med så mange av bladets lesere.
- Et slikt arrangement er helt i Tara Smaks ånd, og det er utrolig hyggelig å treffe leserne våre, som viser en enorm matglede og matinteresse. Det er første gang Tara Smak er med på å arrangere et slikt event, og siden det ble en så stor suksess, ga det definitivt mersmak, sier Pettersen.

I Tara Smak-nummeret som er i salg nå, kan du lese mer om suksesskokken Terje Ommundsen og få favorittoppskriftene hans.


© tara.no


Tara Smaks sjefredaktør Torunn Pettersen hygget seg med Norges store matpersonlighet, Ingrid Espelid Hovig. - Alle i redaksjonen er fan av Ingrid, hun har betydd utrolig mye for norsk matkultur, sier Pettersen.

© tara.no


De kokebokaktuelle kokkene Terje Ommundsen, Rachel Khoo og Kjartan Skjelde laget mat, signerte bøker og hadde det gøy sammen.

 

© tara.no


Ikke én av de 160 stolene sto ledig i den store salen på Gyldendalhuset. Lindas Stokkeland og Frode Bentsrud var to av de mange Tara Smak-leserne som koste seg under mat- og bokarrangementet i Oslo torsdag kveld.

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...