Bli med tara: Opplev Svalbard
Svalbard:

 Opplev den unike naturen i isbjørnenes rike.

© Scanpix

Opplev Svalbard med oss!

I fjor sommer dro vi på en fantastisk leserreise til Svalbard, og i 2017 gjentar vi suksessen når vi drar til den arktiske øygruppa den 13. juli.

7. april 2017

Bli med oss til Svalbard i sommer! Den 6 dager lange turen starter med ankomst til Longyearbyen 13. juli. Opplev den unike naturen i isbjørnenes rike, på en spesialtilpasset tur med det historiske skipet MS «Nordstjernen». 

Med på turen er mange eksperter, blant annet polfareren Liv Arnesen. Les mer på bonnierexpeditions.no/svalbard.

Det er bare 100 plasser, så skynd deg å melde deg på!

Polfarer Liv Arnesen er med på tur!

Liv er oppdagelsesreisende og en internasjonalt anerkjent foredragsholder. Hun ledet den første kvinneekspedisjonen uten støtte over innlandsisen på Grønland, og har som første kvinne nådd 

Sydpolen alene på en skiekspedisjon. Liv har dessuten mange erfaringer fra Svalbard, hvor hun tidligere har bodd og jobbet som guide.

Etter soloekspedisjonen til Sydpolen i 1994 skrev Arnesen boken «Snille piker går ikke til Sydpolen». I 2000 skrev hun sammen Jon Gangdal boken «Motivasjon & mestring» og i 2003 sammen Ann Bancroft og Cheryl Dahle «No Horizon is So Far», en bok om Arnesen og Bancrofts kryssing av Antarktis-kontinentet. I 2006 ga hun ut «Sydpolen», en faktabok for barn, bare for å nevne noe.

Nå kan du oppleve Svalbard sammen med henne, og ikke minst høre mer om hennes egne opplevelser.

Les også: Tara-journalist Lene Wikander har reist jorden rundt med seks kjente kvinner.

Bli med tara: Opplev Svalbard
Polfarer:

Liv Arnesen

© Scanpix

Alt dette kan du glede deg til:

Med på turen har vi spesialutdannede guider som viser og foreleser om Svalbards unike dyreliv og stedets fascinerende fortid. Du kan blant annet bli med på fossiljakt og lære om hvalfangst og gruvedrift på øygruppen.

Alle deltagerne får en spesiell velkomstpakke med ryggsekk, spesialmagasin om Svalbard, kikkert og flere andre overraskelser.

Erfaren fotoguide

Den prisvinnende naturfotografen Morten Hilmer, som har spesialisert seg på arktiske strøk, er med på turen. Han holder foredrag og workshops, slik at du kan få med deg flotte bilder hjem. Dessuten får du undervisning i bildebehandling ombord på skipet.

Canon og Nikon stiller et utvalg av sitt beste utstyr til rådighet på turen, og du får blant annet prøve dyre objektiver som kan gi deg enda bedre bilder underveis.

Spesialrabatt for abonnenter. Priser fra 21 359 kr. Meld deg på her!

Du vil (garantert) også like

Kanskje er du også interessert i...