Nå nærmer vi oss med stormskritt den store sesongen med tradisjonsmat som pinnekjøtt, ribbe og kalkun. Hva skal vi servere i glasset i år? Champagne, hvitvin og rødvin er velsmakende drikke til julematen som passer kvinners gane.
Bli med på vinsmaking onsdag 11. desember!
Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti vil den 11. desember guide dere gjennom ulike viner, og forklare prinsipper for mat & vinmatching.
Dette blir en unik anledning til å smake, lære og stille spørsmål. Som avslutning på kvelden serveres en overraskelse av det søte slaget.
Vi gleder oss til å se deg!
Tid og sted for vinsmakingen
Vinsmakingen vil foregå i Taras lokale i Cecilie Thoresens vei 7D, 1153 Oslo (bydel Lambertseter).
Tid: kl. 18.00.
Pris: 490 kr (inkludert 30 kr påmeldingsgebyr).
Vi lover god stemning og goodybags!
Meld deg på her
https://tara.hoopla.no/sales/2308185301
Dette er vinene vi skal smake på
Ribbe:
- Winner Riesling trocken 2018
- Selvapiana Chianti Rufina 2017
Pinnekjøtt:
- Ferrari Brut (musserende)
- Domìni Veneti Valpolicella Classico Superiore Vigneti di Torbe Ripasso 2017
Kalkun:
- Scarpa Barbera d'Asti I Bricchi 2014
+ Chenin Blanc, Creation, Sør-Afrika
+ Gruner Veltliner, Østerrike
+ en dessertvin