© Getty Images

Julevin-smaking i Oslo

Taras faste vinspaltist Gunnhild Bjørnsti inviterer til vinsmaking av julens viner den 11. desember i Oslo. – Jeg vil gi dere en innføring i hvilke viner som passer til julens retter, sier Gunnhild som gleder seg til denne kvelden i Taras lokaler i Oslo.

28. november 2019 av Torunn Pettersen


Nå nærmer vi oss med stormskritt den store sesongen med tradisjonsmat som pinnekjøtt, ribbe og kalkun. Hva skal vi servere i glasset i år? Champagne, hvitvin og rødvin er velsmakende drikke til julematen som passer kvinners gane.

Bli med på vinsmaking onsdag 11. desember!

Taras vinekspert Gunnhild Bjørnsti vil den 11. desember guide dere gjennom ulike viner, og forklare prinsipper for mat & vinmatching.

Dette blir en unik anledning til å smake, lære og stille spørsmål. Som avslutning på kvelden serveres en overraskelse av det søte slaget.

Vi gleder oss til å se deg!

Tid og sted for vinsmakingen

Vinsmakingen vil foregå i Taras lokale i Cecilie Thoresens vei 7D, 1153 Oslo (bydel Lambertseter). 

Tid: kl. 18.00.

Pris: 490 kr (inkludert 30 kr påmeldingsgebyr).

Vi lover god stemning og goodybags!

Meld deg på her

https://tara.hoopla.no/sales/2308185301

Dette er vinene vi skal smake på

Ribbe:

- Winner Riesling trocken 2018

- Selvapiana Chianti Rufina 2017

Pinnekjøtt:

- Ferrari Brut (musserende)

- Domìni Veneti Valpolicella Classico Superiore Vigneti di Torbe Ripasso 2017

Kalkun:

- Malvirà Roero Arneis 2018

- Scarpa Barbera d'Asti I Bricchi 2014

+ Chenin Blanc, Creation, Sør-Afrika 

+ Gruner Veltliner, Østerrike

+ en dessertvin

Seneste

Kanskje er du også interessert i...