© Johs. Bøe

Få coaching av Märtha og Elisabeth

Få en personlig coaching-opplevelse med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng.

6. januar 2015

Kvinnemagasinet Tara har inngått et samarbeid med prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng, og inviterer deg til en egen coaching.

I løpet av livet blir vi ofte møtt på hva vi kan og hva vi gjør. Kanskje mange har forventninger til deg og mener noe om hvem du burde være? Men er det egentlig den du er? Kanskje har du en følelse av at du savner noe, uten at du klarer å definere hva. Ofte ser vi at det er deg selv du kanskje savner aller mest. Din egen styrke, din stemme og din kraft.

– Vi kaller det soul-coaching, sier Märtha og Elisabeth, som begge har flere års utdannelse og erfaring med coaching. I tilegg er Märtha utdannet fysio- og rosenterapeut.
– Vi hjelper til med bevisstgjøring og opprydding, en spirituell og emosjonell detox, kan man kalle det.

Dette er soul-coaching:

  • Finn stemmen og kraften i deg selv
  • Bli mer bevisst
  • Opplev en spirituell detox

Kandidatene får tre timers coaching med Soulspring-gründerne, i tillegg til utvalgte behandlinger og hjelp til make-up og styling før foto-opptak.
Märtha og Elisabeth skal selv velge kandidater – så skriv en søknad om hva du trenger hjelp til og hva du ønsker å jobbe med for å bli en bedre – kanskje tydeligere - utgave av deg selv.

Alle kandidater får med seg duoens nyeste bok “Stemmen eller støyen - om å være tro mot seg selv” og Soulsprings meditasjons-CD.

– Når man lærer seg å ta tilbake ansvaret og følgelig kraften i livet, da skjer det noe med et menneske, sier Märtha og Elisabeth. 

Send inn din søknad til [email protected] 

 

Seneste

Kanskje er du også interessert i...