bokkveld med Tara og Aschehoug
© Christina Jansen/jansenphotography.com / Paul Smith Photography / Kristin Heier

MØT FORFATTERNE OG FÅ GRATIS BØKER OG MAGASINER!

Møt bestselgerforfatterne Amanda Prowse og Gill Paul på bokkveld med Tara og Aschehoug! Alle som kommer får en bok hver, i tillegg holder Björg Thorhallsdottir sitt inspirerende foredrag. Fri adgang på Sentralen i Oslo!

20. april 2018

Vil du møte de to britiske bestselger-forfatterne? Tara inviterer sammen med Aschehoug til bokarrangement med britisk preg! I tillegg møter du kunstner Björg Thorhallsdottir som holder sitt inspirerende foredrag! Denne kvelden bør du få med deg! NB: Fri adgang!

Alle som kommer får en bok hver av både Amanda Prowse og Gill Paul, selvfølgelig i norsk utgave.


Dato: 24. mai 

Sted: Oslos nye storstue Sentralen (Adresse: Øvre Slottsgate 3). 

Dørene åpner kl. 17.30

Det blir bokbad, goodiebags og lettunderholdning. Ta med en venn eller hele venninnegjengen!

Meld deg på ved å sende en mail til [email protected]

Forfatterne du møter på arrangementet:

Amanda Prowse
Amanda Prowse:

– Jeg har til enhver tid rundt 20 bokideer i hodet mitt, sier den britiske forfatteren, som sammen med forfatterkollega Gill Paul kommer til Oslo i mai for å møte sine norske lesere under Tara og Aschehougs bokarrangement. 

© Paul Smith Photography

Amanda Prowse:

Den britiske bestselgerforfatteren og tv-personligheten Amanda Prowse, som er norgesaktuell med romanen «Den andre kvinnen», blir en av flere forfattere som skal bokbades under arrangementet i Oslo i regi av Tara og Aschehoug. Det var først i godt voksen alder at hun ble forfatter.

– Jeg er en vanlig kone og mor fra en vanlig familie, og jeg trodde ikke at noen som meg kunne leve av å skrive eller oppnå suksess. Jeg, som de fleste andre, satt fast i livets hamsterhjul, jeg var ganske fornøyd, men med mest fokus på å betale regninger og ta meg av barna. Det var først etter at jeg ble diagnostisert med kreft i en alder av 32 år, at jeg tok et skritt tilbake og innså at man får bare én sjanse til å leve, så hva vil jeg egentlig gjøre med livet? Og det jeg virkelig ønsket å gjøre var å skrive. Denne katastrofale hendelsen rystet verdenen min og fikk meg til å revurdere alt, innrømmer Amanda, som sammen med ektemannen Simeon solgte unna alt de eide for å realisere drømmen. 

Om Amanda Prowse:

Alder: 50. 

Bor: I Bristol og London i England. 

Aktuell: Med romanen «Den andre kvinnen» (Aschehoug). Har gitt ut 17 romaner, er oversatt til 20 språk og har solgt nesten fem millioner eksemplarer.

Gill Paul
Gill Paul:

– Jeg gleder meg veldig til å besøke Norge for første gang i mai, for jeg har hørt at landet er vakkert og at dere virkelig elsker å lese bøker, sier den suksessrike skotske forfatteren. 

© Christina Jansen/jansenphotography.com

Gill Paul:

Forfatter Gill Paul har alltid skrevet. Hun la skrivingen på hylla da hun begynte på medisinstudiet etter foreldrenes ønske. Lege ble hun imidlertid aldri. Hun fullførte den teoretiske delen av yrket, men ble så uvel og kvalm av det praktiske arbeidet at hun droppet ut av studiet.

– Jeg hadde alltid ønsket å bli forfatter, men foreldrene mine sa at det ikke var en skikkelig karriere og at jeg kunne ha skriving som en hobby når jeg var ferdig utdannet lege. Nå er i stedet skrivingen karrieren min, og jeg har en ganske farlig hobby med å diagnostisere mine egne og venners plager.

I «Kvinner og barn først», som er hennes første roman oversatt til norsk, er hovedpersonene overlevende etter Titanic-forliset i 1912.

– Det som fascinerer meg mest med historien om Titanic, er at passasjerer og mannskap hadde en time og førti minutter til å ta valg som avgjorde om de kom til å overleve eller dø. Vi kan spørre oss selv hva vi ville ha gjort i deres situasjon, sier Gill Paul.

Om Gill Paul

Alder: Noen-og-femti. 

Bor: I London i England. 

Aktuell: Med romanen «Kvinner og barn først» (Aschehoug). Har gitt ut åtte romaner og en rekke sakprosabøker, og er blitt oversatt til 20 språk

Björg Thorhallsdottir

Den populære kunstneren Björg Thorhallsdottir, som ga ut bestselgeren "Du er sterkere enn du tror" i fjor høst, holder sitt inspirasjonsforedrag denne kvelden. 

Björg Thorhallsdottir
Björg Thorhallsdottir


Kanskje er du også interessert i...