Haddy N´jie er konferansier under Årets modigste kvinne 2013.

© Tara og Kilian Munch/NRK

Påmelding til årets modigste kvinne

Jakten på Årets modigste kvinne fortsetter. Tips oss om en verdig kandidat, og meld deg på festforestillingen her.

6. september 2013 av Lisbeth Skøelv

For tredje år på rad skal Tara kåre Årets modigste kvinne!


Med legendariske Edderkoppen Teater som kulisse og Haddy N’jie som kveldens vertinne, kan vi invitere til et forrykende show i Oslo 30. oktober 2013.

En jury bestående av kjente kvinner vil til slutt finne frem til seks verdige finalister som vil bli hedret under den innholdsrike festaftenen i Oslo, fullspekket med underholdning, både av musikalsk og humoristisk art. Og selvfølgelig kommer Taras egne modeller til å spre litt glamour fra scenen i løpet av showet. Deilig fingermat, god drikke og rikholdige goodiebags tilfaller også de heldige publikummerne denne kvelden. Gå inn på edderkoppen.no for å lese mer om showet og bestille billetter.

Kjenner du en kvinne? En kone, en søster, en mor, en kollega eller en venn - som har utrettet noe helt spesielt? Som har vist at det nytter å stå på, ta opp kampen og ikke gi opp, selv når det ser som mørkest ut? Som har taklet livets utfordringer på en eksepsjonell måte, eller som har gjort noe for andre, som virkelig har satt spor?

Da må du melde henne på Årets modigste kvinne 2013! Eller kanskje er du henne selv?

Skriv til oss og fortell oss hvorfor hun - eller du - fortjener å bli blant de seks finalistene som til slutt står igjen, og som blir belønnet med pengepremier, heder og ære - og ikke minst anledning til å fortelle sin inspirerende historie i Norges største kvinneblad!

© Esten Borgos


i fjor kom juryen frem til seks svært ulike finalister:

Alexandra Bech Gjørv (47) ble kåret til Årets modigste kvinne 2012 fordi hun på forbilledlig vis sto opp mot regjeringen, byråkratiet og politiet som leder for 22. juli-kommisjonen.

Ann-Charlott Brevik (49) ble hedret med andreplass for sin frivillige innsats for å gi rusmisbrukere i Østfold et bedre liv.

Inger Lise Bjørkelid (34) kapret tredjeplassen for sin 13 år lange innsats for glemte flyktninger i Burma.

Wenche Hoem (59) meldte fra om omsorgssvikt i sin egen familie.

Maryam Tabatabai (52) flyktet fra Iran med tre små sønner.

Lise Askvik (43) vant kampen mot regjeringen for å gi kreftrammede kvinner et nytt bryst raskere.

Og det er ikke bare heder og ære årets nominerte kommer til å få med seg hjem. Seks finalister får premier for tilsammen 130.000 kroner fra Cellbes.no, Evelle, Bidro og Akademiklinikken.

Send ditt forslag til Årets modigste kvinne 2013 (helst med bilde) til [email protected].

Seneste

Kanskje er du også interessert i...