Interiørbloggerens beste gavetips

Trenger du inspirasjon til julegavehandelen? Her deler Elisabeth Heier sine beste gavetips til hele familien!

12. desember 2016

Det er ikke alltid så lett å vite hva som er den perfekte julegaven å gi, men interiørdesigner Elisabeth Heier sitt beste tips er å velge noe man omgir seg med i hverdagen. 

En varmende dyne, pledd, supermykt sengetøy eller en pute av høy kvalitet vil være verdsatt av hele familien i lang tid. Her er hennes favoritter fra Høie:

Til henne:

1. Et pledd i den mykeste ullkvalitet vil være et godt valg. Falketind er dobbeyvevd i 100% ull, og finnes også i fargene grå og blå i tillegg til offwhite. 

2. Ane sengetøy er en kvalitet i 50% lin og 50% bomull og er steinvasket for ekstra mykhet. Kvaliteten føles sval og behagelig på sommeren og jeg synes lin/bomullsblandingen luner godt på vinteren. 

3. Høie Saga dundyne er fylt med ekstra ren europeisk 90% moskusand, er NAAF anbefalt og Høies bestselgende dyne. En gave som virkelig varmer lenge. 

Til han:

4. Et avslappet uttrykk på soverommet får du med Olava sengetøy i 50% lin og 50% bomull. Olava er også steinvasket og supermykt å sove i. 

5. Et varmt og deilig pledd vil også glede en mann og en av høstens nyheter er K2, et mykt strikket pledd i 100% ull. K2 finnes også i brunt og blått i tillegg til det grå. 

6. Den beste puten jeg har sovet på er Høie Saga og siden den finnes i to forskjellige høyder kan du velge den som passer best til mottakeren og hans sovevaner. Høie Saga dunputer er fylt med ekstra ren 90% moskusand dun og er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund.

Til de minste:

7. Den eksklusive barneserien Høie Herkules kan være et godt valg. Dynen og puten er fylt med den antibakterielle fiberen Trevira Bioactive – som hindrer både bakterier og dårlig lukt i å utvikle seg i tekstilene, og som gir et friskt og sunt sovemiljø for barna våre. 

8. Pleddet Mikkel Rev vil vekke glede og gjenkjennelse hos barna, og kvaliteten er vevd i 100% ull. 

9. Med sengetøyet Skogens Dyr vil barna ta med seg de vakre dyrene inn i drømmeland. Kvaliteten er i 100% ekstra fin bomull og finnes i blått i tillegg til grått.

Benytter du deg av rabattkoden Elisabeth får du 10% i Høies nettbutikk. Varer frem til 18. desember!

Kanskje er du også interessert i...