Krimaften med Unni Lindell

Velkommen til krimfest i Gamle Logen Teater i Oslo. Møt Unni Lindell, på scenen og på fest!

4. august 2014

Sammen med Tara inviterer Unni Lindell og Aschehoug forlag til stor fest i Gamle Logen i Oslo den 16. september. DU er invitert. Møt Unni i samtale fra scenen, og møt henne personlig før kvelden er omme. Gratis inngang!

- Dette er en kveld jeg virkelig gleder meg til, sier Norges krimdronning Unni Lindell.  I september lanserer hun sin nye krimroman, “Brudekisten”.  En annerledes krimroman - OG et farvel med hennes trofaste etterforsker Cato Isaksen.

Unni har mange tilhengere, og mange av dem er Tara-lesere. La ikke sjansen gå fra deg til å høre henne fortelle om hva hun inspireres av. Hvorfor hun har valgt å legge handlingen til et tidligere psykiatrisk sykehus - og ikke minst: hvorfor hun nå tar et farvel med Cato Isaksen.

- Jeg håper så mange som mulig kommer denne kvelden. Det blir en spennende krimfest, sier forfatteren Unni Lindell.

MELD DEG PÅ!
Sted: Gamle Logen I Oslo
Tidspunkt: 16. september, kl. 19.00
FRI ADGANG!
SERVERING: Litt bobler i glasset og enkel servering.
Drikke kan kjøpes I baren.
Meld deg på: [email protected]
Underholdningsoverraskelser. Morsomme loddtrekninger. Goodybag til alle.
Og husk: Først til mølla - velkommen!
Vi gleder oss.

Om Brudekisten: En tolv år gammel jente ble for tjuefem år siden funnet død i kjelleren på Gaustad sykehus i Oslo. Politiet konkluderte den gangen med at det var en ulykke, at jenta falt fra en gardintrapp og slo hodet i steingulvet …
Like før foreldelsesfristen for drap løper ut, møtes to andre nå voksne pasientdøtre for å snakke om det som egentlig skjedde. Det blir farlig. Miljøet på det psykiatriske sykehuset trer sakte frem.

Kanskje er du også interessert i...