En designklassiker med en lang og rik historie

Den ikoniske håndvesken er alltid en populær designklassiker. Akkurat nå kan du få en lekker håndveske i skinn sammen med Tara!

4. mars 2016 av Annonse

Det finnes mange fine vesker som hver især står til et antrekk på hver sin måte. Få vesker er imidlertid så avdempet elegante og har en så lang og rik historie som håndvesken.

Få din egen eksklusive håndveske i lekkert skinn sammen med Tara her

En tidløs klassiker

Tidligere versjoner av håndvesken ble introdusert på begynnelsen av 1800-tallet, men vi skal faktisk 500 år tilbake i tid for å finne det eldste eksemplaret. I 2014 ble en veske som i utseende minner mye om den klassiske håndvesken vi kjenner i dag, vist frem på Courtauld Gallery i London.

Vesken som er funnet i Mosul i Irak, er laget av dyre materialer og utsmykket med fine mønstre som viser at den har tilhørt en svært fornem kvinne som har levd rundt år 1300.

Få en lekker veske i høy kvalitet

Vesken fra Mosul er faktisk den eldste kjente damevesken i verden. Vesker og veskenes design har naturligvis utviklet seg over tid, og den dag i dag er håndvesken som vi kjenner den, utrolig populær og selges over hele verden. Akkurat nå kan du få et flott eksemplar fra Adax. Adax ble grunnlagt av Eugen Silfen i 1982 og er kjent for å produsere lærvarer av høy håndverksmessig kvalitet.

Den eksklusive håndvesken har i seg selv en verdi på kr 999, men du kan få den sammen med 3 utg. av Tara for kun 129. Se mer her.

Kanskje er du også interessert i...