Få 30 % rabatt på alt fra Brazfit.no!

BRAZFIT har sitt opphav i Brasil, inspirert av farger, varme, samba, positivitet, sol, strand, glede og flotte kvinner med former! Les historien om brasilianske Carla som kom til Norge og startet opp Brazfit for å bringe farger og varme til grå treningssentre. Du får 30 % på hele nettbutikken og gratis frakt! Rabattkode: tara30

19. april 2017

Carla G. Tunheim, Brazfit sin gründer og eier er brasilianer, og født og oppvokst sammen med sin familie i Rio de Janeiro, Brasil. 

Helt fra hun var liten har Carla alltid hatt en «designer spire» i seg, og under hele oppveksten på barne-, ungdoms-, videregående skole og etter hvert også universitet, var en av hennes store lidenskaper å designe klær til både trening, hverdags og fest!

Tidlig på 1990 tallet kom Carla til Norge i forbindelse med sine studier. Hun startet også Master Studie ved Stavanger Universitetet og jobbet som Lærer.

I tillegg til sine studier har hun alltid vært opptatt av trening, kosthold og sunn livsstil, noe som ledet henne til de lokale treningssentrene i Rogaland. 

Hun oppdaget på treningene at nesten ingen norske kvinner benyttet seg av fargerike klær. Mange gikk i sorte ensfargede treningsklær, helt ulikt fra det hun var vant med fra Brasil, og dette gav Carla ideen som skulle realisere designdrømmen!

Carla ville designe og produsere unike, kule fargerike trenings- og fitnessklær til norske kvinner i alle aldre, former og fasonger, aktive og mosjonister.

På denne måten sier Carla at BRAZFIT er for alle!


Du får 30 % på hele brazfit.no og gratis frakt! Rabattkode: tara30 


Kanskje er du også interessert i...