© tara.no

Tara Smak nr. 6

Vi byr på herlig høstlam, sesongens beste grønnsaksretter og matbloggernes beste tips! I tillegg får du 7 sjokoladefristelser, og thaikokkens egne oppskrifter.

26. september 2012

Bokaktuelle Terje Ommundsen: En hai etter thai!

En fascinasjon for det thailandske kjøkkenet og en oppmuntrende kjæreste har gjort Terje Ommundsen til Norges fremste på moderne thaimat. Nå håper han at flere utvikler en mani for de spennende smakene.

Verdens beste råvare, nå i sesong!

Norsk lam roses opp i skyene av hele den gastronomiske eliten. I Tara Smak nummer 6 får du seks fantastiske oppskrifter, så du kan glede deg over denne fantastiske råvaren. Du vil garantert få skryt av gjestene!

Matmisjonærene

Blogger, skribent, fotograf og matentusiast Hanne Stensvold har startet en stille revolusjon. Med på laget har hun ni andre matbloggere og meningsfeller. Målet er å få flere til å lage ekte mat fra bunnen av.

Små, syndige sjokoladefristelser

Det er ikke alltid størrelsen det kommer an på - det er disse små munnfullene beviset på. Magnus Johansson er Sveriges fremste konditor og bakemester, og i Tara Smak nr. 6 deler han sine beste oppskrifter!

Alt dette og mye mer finner du i Tara Smak nummer 6, som er ute nå!

Kanskje er du også interessert i...