Tara Smak 8/13: Nyt høsten!

Vi lager lam og supper, smaker på øl og baker søt eplebakst.

1. august 2013

TAS_NO_08_2013_cover.jpg
TAS_NO_08_2013_cover.jpg © tara.no

Matauke er i skuddet som aldri før, og vi er enda flere som i høst gleder oss over å sylte og safte, steke og bake med råvarer vi har plukket selv. I Tara Smak nr 8 gir vi deg oppskriftene som får råvarene tilå vise seg fra sin beste side. Du skal kunne være stolt av fangsten din, også når den er kommet på bordet!

 

TAS_NO_08_380545_lam-1.jpg
TAS_NO_08_380545_lam-1.jpg © tara.no

Tid for lam: Snart er det høysesong for alle lammeelskere når de smaksrike, norske beitelammene ankommer slaktere og landets kjøttdisker. Her i Tara Smak tilbereder vi lammeskank, utbeinet tynnribbe og roastbiff. Og neida - lam smaker slett ikke ull!

 

TAS_NO_08_380597_Smak_av_helg.jpg
TAS_NO_08_380597_Smak_av_helg.jpg © tara.no

Vilt godt i helgen: Med viltkjøttdeig og kantareller har du umiddelbart oppgradert hverdagens lasagne til en festfin selskapsrett. En rask dessert på tyttebær
passer perfekt som avslutning.

 

TAS_NO_08_380609_Sott_punktum-1.jpg
TAS_NO_08_380609_Sott_punktum-1.jpg © tara.no

Søt eplehøst: Akkurat når man tror at fråtsingen i kortreist frukt og grønt er over, henger eplene røde og saftige, klare til å plukkes og nytes. Her får du seks nye, søte oppskrifter til sesongens eplefangst.

 

 

 

Kanskje er du også interessert i...